Vacanta la munte cu Alana Rent a Car

Daca te-ai saturat de caldura din Bucuresti dar si de stresul cotidian, ce-ai zice sa organizezi o vacanta de cateva zile la munte alaturi de prieteni sau cei dragi? Stai fara griji, te ajutam noi cu transportul! Poti apela cu incredere la serviciile noastre de inchirieri auto Bucuresti. Alaturi de noi te poti bucura de momente de relaxare, vreme buna si peisaje de vis dar si de preturi cu sau fara garantie incepand de la 8 €/zi, pachet de protectie si extra-optiuni disponibile la orice masina din flota noastra. Unde mai pui la socoteala ca serviciul de rent a car Bucuresti este disponibil non-stop!

Daca alegi una dintre masinile noastre pentru aventura la munte, trebuie sa stii ca nu percepem nicio taxa suplimentara si lasam la latitudinea clientului daca plata se va finaliza inaintea sau la momentul semnarii contractului. Te incurajam totusi sa faci o rezervare online, ca sa te bucuri de o reducere de 10%. Daca alegi sa platesti cu cardul, beneficiezi si de o reducere suplimentara.

Inchiriem masini atat in Bucuresti cat si in zona Aeroportului Otopeni, astfel ca iti va fi accesibil si la indemana sa ajungi la munte indiferent de zona in care stai sau lucrezi. In ceea ce priveste masinile din flota noastra de inchirieri auto Bucuresti, te poti bucura conducand fie o Dacia Logan, Volkswagen Polo, Skoda Rapid 2019, Volkswagen Golf VII, Ford Focus, Ford Mondeo automat, Land Rover Discovery 5 si multe altele pe care le poti descoperi facand un mic research pe site.

Dupa ce ai selectat perioada in care vei fi plecat si ti-ai ales masina pe care vrei sa o conduci in vacanta, nu iti ramane decat sa iti pregatesti bagajele, sa iei cu tine o pereche buna de adidasi dar si cateva haine sport, actele si niste ochelari de soare ca sa te poti bucura in tihna de momente faine petrecute alaturi de cei dragi.

Planifica-ti din timp vacanta perfecta si beneficiaza de kilometrii nelimitati si de preturi pe masura. Rezervarile cu privire la rent a car Bucuresti se pot face atat pe site alanarent.ro cat si telefonic la +40 733 52 52 62. Daca ai totusi nelamuriri sau alte intrebari, nu ezita sa ne contactezi si pe e-mail la [email protected]!