× Rent a car Bucuresti Locatiile noastre Blog Contact

Locatie Ridicare & Returnare

Ridicare

Returnare

Inchirieri auto Air Parking

Inchirieri auto Air Parking de la 8 €/zi. Pachet de protectie si Extra-optiuni disponibile la orice masina inchiriata. Serviciu Rent a Car disponibil Non-stop in Air Parking!

Alege oricare din cele 285 masini de inchiriat in Air Parking si planfica-ti vacanta perfecta!

Loading

  • A/C
  • * Cantitate bagaje
  • * Persoane
Loading /zi
Loading /zi

Sfaturi pentru a inchiria o masina in Air Parking

In prezent, AlanaRent inchiriaza masini in Bucuresti si aeroportul Otopeni (transfer la si de la aeroport), dar si in Iasi, Brasov, Cluj-Napoca (oras si aeroport), Timisoara, Craiova, Bacau, Sibiu si Targu Mures.

Compania AlanaRent gazduieste un numar diversificat de marci si modele de masini pe care le puteti inchiria. Detinem o flota cu peste 285 de masini noi, disponibila pentru clientii interesati de inchirieri auto.

24% dintre utilizatori au gasit o masina in Alana Parking pentru aproximativ 10$, pret calculat la 13-06-2024 00:36:47.

Inchiriaza-ti masina in Alana Parking cu cel putin 2 zile inaintea inceperii calatoriei pentru a prinde un pret sub medie!

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0733 52 52 62 sau prin email la [email protected] !

AlanaRent este localizata in Otopeni, intr-o zona cu iesire la strada, pentru accesul cat mai facil al autovehiculelor. Compania noastra va propune servicii premium de Rent a car in .

Serviciile noastre complete se datoreaza si optiunilor noastre de dotari ale masinilor, de la GPS, scaun pentru copil si pana la portbagaj auto suplimentar sau lanturi pentru iarna.

AlanaRent este optiunea ideala pentru inchirieri auto in Alana Parking. Nu percepem nici o taxa suplimentara si lasam la latitudinea clientului daca plata se va finaliza inaintea sau la momentul semnarii contractului.

Echipa AlanaRent va sta la dispozitie non-stop! Doar aici poti inchiria masini ieftine in sau pe langa Alana Parking.

Politica firmei este imbunatarirea continua a serviciilor de inchirieri auto Alana Parking, obiectivul nostru fiind ca dvs. sa aveti o vacanta cat mai placuta!