Exploreaza locuri noi. Mergi oriunde in Romania cu Alana Rent a Car.

E vremea concediilor! Asa ca te provocam sa explorezi locuri noi, oriunde vrei, fara griji, ci doar cu voie buna. Dupa cum bine stii, iti asiguram noi transportul! Dada, ai citit bine!! Te ducem noi, unde ai nevoie. Alaturi de noi beneficiezi de servicii de rent a car Timisoara de calitate, dar si de multe avantaje.

Mergi oriunde in Romania cu Alana Rent a Car. Am pregatit surprize, preturi de la 8€/zi, fara garantie si taxe suplimentare pentru Timisoara sau orice alta locatie alegi. Pe langa toate acestea, poti alege pachetul de protectie sau extra-optiuni disponibile la orice masina sau serviciu de inchirieri auto Timisoara.

Ia cativa oameni dragi cu tine, rezerva una dintre masinile noastre, alege o destinatie si bucura-te de vacanta. Va puteti bucura de concediu intr-o Dacia Logan, Volkswagen Polo, Skoda Rapid 2019, Volkswagen Golf VII, Ford Focus, Ford Mondeo automat, Land Rover Discovery 5 sau intr-o masina mai incapatoare, de tip family, precum Renault Traffic 9 pax sau Dacia Lodgy 7 PAX.

Poti plati inainte sau la momentul semnarii contractului, cash sau cu cardul. Avand in vedere situatia actuala, te incurajam totusi sa rezervi si sa platesti online, nu de alta, dar iti oferim reduceri suplimentare la toate serviciile de rent a car Timisoara.

Ne gasesti in toate orasele mari din tara. Oferim servicii de inchirieri auto Timisoara, Bucuresti, Bacau, Iasi, Cluj, Brasov, Constanta, Sibiu, Targu Mures, Craiova si Aeroportul Otopeni, asa ca va fi simplu sa ajungi unde ti-ai propus, din orice parte esti. J Fie ca esti fan plaja, sau munte, iti doresti sa revezi cateva orase de seama din tara precum Timisoara, sau pur si simplu sa explorezi destinatii noi, poti conta pe serviciile noastre.

Nu uita sa iti planifici vacanta din timp, ca sa fii sigur ca masina pe care o vrei este disponibila si bucura-te de plin de ea. Cu Alana Rent a Car nu doar ca beneficiezi de kilometri nelimitati si de preturi pe masura, ci te bucuri de o intreaga experienta, demna de pastrat in cutia cu amintiri.

Rezervarile pentru rent a car Timisoara se pot face atat pe site-ul nostrum –  alanarent.ro –  cat si telefonic la +40 733 52 52 62. Daca ai totusi nelamuriri sau alte intrebari, nu ezita sa ne contactezi si pe e-mail la [email protected]!