Hai la mare cu Alana Rent a Car

Inchirieri auto Constanta | Rent a car Constanta

Da, da! Ai citit bine! Te ducem noi la mare!

Odata cu venirea verii se poate simti in aer atmosfera de vacanta si dorinta de a explora locuri noi sau de a te relaxa. Daca ai in plan sa mergi in concediu la mare alaturi de cei dragi in perioada urmatoarea, poti apela cu incredere la noi si la serviciile noastre de inchirieri auto Constanta! Ajungi oriunde ai nevoie in siguranta, te bucuri de servicii personalizate, cu sau fara garantie, la preturi corecte si fara taxe ascunse. Tot procesul este unul transparent si ne-am bucura enorm sa te cunoastem sau revedem.

Totodata, daca alegi sa inchiriezi una dintre masinile noastre beneficiezi de rezervare flexibila, kilometrii nelimitati si autoturisme noi, dupa 2017. Inchirierile pentru rent a car Constanta se fac atat pe site alanarent.ro cat si la telefon +40 733 52 52 62.

In ceea ce priveste mersul in vacanta la mare, poti alege orice masina doresti din flota noastra, in functie de necesitati. Ai de ales intre Dacia Logan, Volkswagen Polo, Skoda Rapid 2019, Volkswagen Golf VII, Ford Focus, Ford Mondeo automat, Land Rover Discovery 5 si multe altele pe care te lasam sa le descoperi singur. Putem adauga servicii aditionale, ca sa te poti bucura de intreaga experienta si sa ai la indemana tot ceea ce ai nevoie.

La Alana Rent a Car platesti in functie de cate zile vrei sa inchiriezi. Daca alegi sa rezervi online te bucuri de o reducere de 10%, iar daca alegi sa platesti cu cardul beneficiezi de o reducere suplimentara. Nu-i asa ca-i minunat? Daca inchiriezi o masina online, poti beneficia si de previzualizarea extraoptiunilor, confirmarea disponibilitatii unei masina dar si de puncte de loialitate.

Ne gasesti in toate orasele mari, mai exact in Bucuresti, Bacau, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Sibiu, Targu Mures, Craiova si Aeroportul Otopeni, asa ca va fi simplu sa inchiriezi o masina pentru a merge in vacanta.

Daca pleci la mare nu uita de acte, palarie de soare si crema de protectie, umbrela si sa bei multe lichide. Adu cu tine voia buna si pe cei dragi, ca de restul ne ocupam noi!

Nu uita ca ne gasesti si pe Facebook, acolo te tinem la curent cu informatii, oferte sau diverse stiri.