Rent a car Bacau ieftin – Continuam sa oferim servicii sigure si eficiente

Si in 2021 continuam sa avem grija unii de altii si luam toate masurile necesare pentru ca atat voi cat si noi, echipa Alana Rent a Car, sa ne desfasuram activitatea in siguranta. In contextul situatiei generate de pandemia de Covid 19 care continua sa ne afecteze activitatile zilnice, ne-am asumat responsabilitatea de a oferi servicii de rent a car Bacau ieftin sigure si eficiente.

Alana Rent a Car va duce oriunde aveti nevoie. Tot procesul de rent a car Bacau fara garantie este sigur si actionam cu grija si responsabilitate fata de toti cei care ne sunt clienti. Ne-a preocupat inca de la inceput atat siguranta voastra cat si a colegilor nostri.

In continuare dezinfectam si igienizam masinile si spatiile in care ne desfasuram activitatea. Volanul, scaunele, bordul, suporturile de pahare, manerele usilor si toate suprafetele atinse frecvent sunt curatate constant, dupa fiecare utilizare cu solutii dezinfectante.

De asemenea, in ceea ce priveste personalul responsabil de serviciile de rent a car Bacau ieftin, trebuie sa stiti faptul ca bune practici precum purtatul mastii de protectie, spalatul frecvent pe maini sau dezinfectatul mainilor sunt urmate cu strictete. Ne incurajam si instruim colegii sa urmeze toate recomandarile autoritatilor, motiv pentru care inca evitam adunarile mari, limitam numarul de angajati intr-o locatie si mentinem distanta sociala.

Aceasta perioada de criza va putea fi depasita daca intelegem ca ne priveste pe fiecare dintre noi si doar impreuna putem face fata, printr-un efort comun si prin respectarea masurilor de igiena.

Va reamintim ca cererile pentru rent a car Bacau fara garantie se pot face atat pe site-ul nostru alanarent.ro cat si la numarul de telefon +40 733 52 52 62.

Nu uitati ca va stam in continuare la dispozitie cu servicii de:

  • inchirieri auto pe termen scurt si lung;
  • inchirieri masini pentru 24h cu tarif fix si posibilitatea de retur in alt oras;
  • inchirieri auto Bucuresti ieftine, fara garantie prin Full CASCO;
  • de asemenea, nu uitati ca filialele de rent a car Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov, Constanta, Craiova, Bacau va sunt la dispozitie si gata sa va sara in ajutor;

Pentru nelamuriri sau alte intrebari, nu ezitati sa ne contactati si pe e-mail la [email protected]!