Anul 2022 vine cu o tombola pentru clientii Alana Rent a Car

Participati la tombola Alana Rent a Car!

Anul 2022 vine cu noutati pentru clientii Alana Rent a Car. Un an nou aduce oferte noi si nu numai. In ultimii doi ani, ne-am confruntat cu lucruri neasteptate, a fost o perioada dificila pentru industria de rent a car din Romania. Cu toate acestea, am continuat sa ne facem treaba cu seriozitate si sa oferim servicii de inchirieri auto de calitate la preturi corecte.

Dorim sa va aratam aprecierea pentru ca ati fost alaturi de noi in toata aceasta perioada si de aceea ne-am gandit sa va rasplatim fidelitatea. Asa ca anul 2022 vine cu o surpriza pentru clientii care inchiriaza o masina Alana Rent a Car

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la Tombola? Trebuie sa urmati 3 pasi simpli:

1. Ridicati o masina de la Alana Rent a Car in perioada 15.01.2022 – 14.04.2022.

2. Completati un bilet (speram castigator) la ridicarea masinii.

3. Lasati-ne un review pe Google despre experienta la Alana.

Ne dorim foarte tare ca experienta clientilor nostri cu serviciile Alana Rent sa fie una foarte buna. Nu uitati ca oferim inchireri Auto in Bucuresti pe termen scurt si lung, cu sau fara garantie. Avem sediul central in Otopeni, langa Aeroportul Henri Coanda. Flota noastra de masini este  achizitionata in 2017 si dupa, iar birourile noastre de inchirieri auto se afla in apropierea celor mai importante aeroporturi din tara. Ne preocupam mereu ca angajatii nostri sa fie bine pregatiti. Toate acestea consideram ca ne recomanda ca fiind una dintre cele mai importante de firme locale de rent a car din Romania.

Va incurajam sa ne spuneti cum a fost experienta dumneavoastra cu masina inchiriata de la Alana Rent, asa ca nu ezitati sa lasati un review pe Google.

Ce puteti castiga daca va inscrieti la tombola Alana Rent a Car?

  • – 10 premii a cate un voucher de 50 euro.
  • – Marele premiu: un voucher de 500 euro.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 15.04.2022

Mult succes.