5 locatii de vizitat in 2021

Tu pe unde te plimbi vara asta? Daca esti in pana de idei, nu iti face griji! In articolul de azi iti sugeram noi 5 locatii ideale de vizitat in 2021. Dupa cum bine stii, de transport ne ocupam noi! Oferim servicii de rent a car Romania in toate orasele mari din tara, la preturi competitive, dar si multe beneficii.

Alana Rent a Car s-a nascut din dorinta de a practica servicii de inchirieri auto Romania de incredere, la preturi corecte. De asemenea, iti oferim posibilitatea de a inchiria autoturismul mult dorit in cele mai diverse locuri din Romania. Daca alegi serviciile noastre poti beneficia de rezervari flexibile, kilometrii nelimitati si autoturisme noi, dupa 2017 dar si de reduceri suplimentare.

A fost destul de greu sa facem un top 5 al locatiilor pe care trebuie neaparat sa le vizitezi in 2021. Avem o tara foarte frumoasa, cu multe locuri minunate. Va provocam din cand in cand sa fiti turisti si “acasa” si sa explorati locuri noi, sa va bucurati de peisaje si de tot ceea ce va ofera ea.

  • Viscri – unul dintre cele mai cunoscute si recunoscute sate din judetul Brasov

De Viscri te vei indragosti cu siguranta. Biserica fortificata, casele in stil traditional, localnicii, mancarea, peisajele, degustarile de vinuri si gemuri sunt doar cateva dintre atractiile acestei locatii.

  • Transfagarasan

Acest drum reuseste sa impresioneze chiar si pe cei mai mofturosi si vine la pachet cu multe peisaje de vis, aer de munte si doza de adrenalina.

  • Sibiu

Sibiul este un oras ce le imbina pe toate. Rafinat, cu strazi pline de istorie si locuri desprinse din povesti, cu siguranta reprezinta o destinatie pe care trebuie sa o vezi sau sa o revizitezi.

  • Cimitirul vesel – Sapanta

Cine nu a auzit de cimitirul vesel din Sapanta? Acel loc care te umple de energie buna, e plin de umor si arta la tot pasul. Daca nu ai apucat sa il vizitezi, acesta e un semn ca ar fi cazul sa o faci in vara asta.

  • Delta Dunarii

Oaza de liniste si relaxare, natura, plimbari cu barca, mancaruri traditionale pe baza de peste, cam asta ne vine in minte cand ne gandim la Delta Dunarii. E un loc care cu siguranta merita vizitat macar o data.

Indiferent de ce locuri vrei sa vizitezi vara asta, nu uita ca rezervarile pentru inchirieri auto Romania se pot face atat pe site alanarent.ro cat si telefonic la +40 733 52 52 62. Daca ai totusi nelamuriri sau alte intrebari, nu ezita sa ne contactezi si pe e-mail la [email protected]!