Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre serviciul rent a car

Nu se stie niciodata cand ai nevoie sa inchiriezi o masina, chiar daca acum poate iti spui ca ai autoturismul tau. Spre exemplu, poate vei dori sa pleci cu un grup de prieteni intr-o calatorie prin tara, cu o singura masina, sau poate pur si simplu te plictisesti si vrei sa vezi cum e sa fii la volanul unui alt automobil. Pentru toate acestea, iti stam la dispozitie. Suntem un serviciu de inchirieri auto din Bucuresti, ieftin si profesionist, pe care te poti baza oricand ai nevoie!
Inainte de a ne cunoaste personal, te putem ajuta cu raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre serviciile noastre, pe care ni le adreseaza clientii nostri:

Ce varsta trebuie sa am pentru a inchiria o masina?

Pentru a beneficia de serviciul nostru de rent a car in Bucuresti si in tara, trebuie sa ai cel putin 21 de ani impliniti.

Exista vreo conditie in ceea ce priveste vechimea permisului?

Da, pentru a inchiria o masina, pe langa varsta minima obligatorie, mai exista si conditia ca soferul sa detina permis de conducere de cel putin 12 luni.

De ce documente am nevoie pentru inchiriere?

La preluarea autovehiculului de la firma noastra, trebuie sa prezinti urmatoarele documente: act de identitate sau pasaportul valid, permis de conducere, card de credit sau debit.

Cum trebuie sa procedez in cazul in care am nevoie de masina pentru strainatate?

Inchirierea unei masini pentru a trece granitele Romaniei se face doar cu acordul si dupa instiintarea prealabila a agentului Alana Rent a Car. Daca respectivul client pleaca la drum in afara tarii in mod neautorizat, compania noastra isi rezerva dreptul de a recurge la procedurile necesare (instiintarea organelor competente si penalizarea clientului cu echivalentul sumei de 300 de euro).

Cum se face o rezervare preplatita?

In momentul in care clientul face o rezervare preplatita, primeste o confirmare pe e-mail, in care se afla o cerere de rezervare provizorie. Vor fi confirmate rezervarile pentru o clasa auto, nu si pentru un anumit model. Daca rezervarea nu a fost confirmata, banii vor fi returnati rapid. In situatia in care solicitantul se razgandeste dupa ce a confirmat rezervarea si vrea sa o anuleze, o poate face fara niciun cost, exceptand ultimele 48 de ore inainte de rezervare.

Ce este de facut daca sunt doi soferi pentru aceeasi masina?

In acest caz, soferul aditional trebuie sa fie prezent in momentul in care se face inchirierea, pentru a fi adaugat in contract. El va avea aceleasi drepturi si obligatii pe care le are soferul principal. Nu percepem taxe suplimentare pentru al doilea sofer, dar daca exista si un al treilea, pentru el este prevazuta o taxa de 5 euro pe zi.

Daca vrei sa cunosti indeaproape serviciile noastre si sa vezi flota de masini de care dispunem, te invitam la una din cele 15 locatii ale Alana Rent a car – inchirieri auto din Bucuresti si in tara. De asemenea, ne poti suna la numarul de telefon +40 733 52 52 62 sau ne poti trimite un e-mail la [email protected].