7 motive sa pleci intr-o excursie de grup cu o masina de inchiriat

Odata cu vremea calda care se instaleaza usor-usor, apare si dorinta de a calatori. Intreaga experienta este mai placuta daca ii ai alaturi pe cei mai dragi dintre cei dragi, cu care sa va bucurati nu doar de destinatie, ci si de drumul parcurs impreuna. Glumele, distractia, discutiile mai mult sau mai putin serioase sunt doar cateva dintre picanteriile calatoriei, cu care te vei putea delecta daca apelezi la inchirieri auto in Bucuresti sau in tara.

Iata care ar fi cele mai atractive motive ca sa apelezi chiar acum la o astfel de varianta:

Nimic nu se compara cu atmosfera unei calatorii in grup

Cu acest prim motiv credem ca absolut toata lumea este de acord: calatoriile de grup sunt mai interesante si mai distractive. Cu totii ne aducem aminte de excursiile din timpul scolii, in care cantam in autocar, schimbam o vorba cu colegii si atmosfera era una de poveste, facandu-ne sa nu simtim cum trece timpul. Toata magia acelor experiente se poate reinstala cand pornesti in calatorie alaturi de cei dragi, intr-o singura masina, incapatoare si adaptata necesitatilor fiecaruia.

Pretul calatoriei este mai avantajos

In momentul cand optezi pentru o masina spatioasa de la noi, cum este un Renault Traffic, cu 9 locuri, poti constata ca pretul pentru transport se reduce. Sunt eliminate costurile aferente  combustibilului, intretinerii si uzurii unui numar mai mare de masini, care ar fi aparut daca fiecare s-ar fi deplasat cu masina personala.

Autovehiculele sunt noi si sigure

Stim cat este de important ca atunci cand pleci intr-o calatorie sa nu stai cu gandul ca s-ar putea intampla vreo defectiune la masina, mai ales daca aceasta este una destul de veche. De aceea, flota noastra de masini este noua, toate autovehiculele de care dispunem fiind produse incepand cu anul 2017. Te scutim in acest mod de stres si te ajutam sa te concentrezi mai mult pe ceea ce conteaza cu adevarat: sa te simti bine alaturi de cei dragi!

Confort pentru toata lumea

De la cei mai mici, pana la cei mai mari, intr-o masina inchiriata de la noi fiecare se va simti confortabil. Spatiul generos, precum si dotarile autovehiculului sunt menite sa le ofere tuturor conditii optime pentru relaxare. Spre exemplu, din acest an punem la dispozitie scaune ISOFIX pentru cei mici, la tarife reduse.

Spatiu generos pentru bagajele tuturor

Bagajele sunt un element destul de important intr-o calatorie. Optand pentru o masina de la serviciul nostru rent a car Bucuresti sau din tara scapi de aceasta grija, pentru ca spatiul de depozitare din vehiculul ales poate fi unul potrivit pentru toate nevoile.

Un sentiment constant de siguranta

Masinile noastre sunt asigurate full CASCO, ceea ce inseamna ca nu este cazul sa te ingrijorezi in legatura cu evenimentele neprevazute care pot aparea. Condu prudent si responsabil, bucura-te de intreaga experienta si lasa grijile in seama noastra!

Poti testa o viitoare masina de familie

Un alt motiv pentru care merita sa apelezi la serviciul nostru inchirieri auto in Bucuresti sau in toata tara este acela ca in acest mod poti testa o masina pe care o ai in plan pentru familia ta.

Iti stam la dispozitie 24/7 pentru orice intrebare legate de serviciile noastre, la unul dintre numerele de telefon +40 733 52 52 62 sau +40 733 52 52 62, dar si pe mail, la adresa   [email protected].