3 idei inspirate pentru vacanta de 1 mai

Desi mai este putin pana la 1 Mai, intotdeauna e bine sa ai planurile de vacanta puse la punct din timp. Daca vrei sa organizezi o plimbare cu familia si prietenii de 1 mai, dar nu ai prea multe idei cu privire la locatiile pe care sa le vizitezi, iti oferim cateva sugestii. Inainte de a alege destinatia pentru mini-vacanta de 1 mai, trebuie sa pui la punct si alte detalii. De exemplu, ce mijloc de transport vei utiliza? Daca te gandesti la masina, iti oferim o solutie avantajoasa: serviciul de rent a car in Bucuresti oferit de Alana Rent a Car. Poti inchiria autoturismul pe care ti-l doresti, alegand dintr-o flota diversificata.

De ce sa inchiriezi o masina cand pleci in mini-vacanta?

Motivele pentru care sa inchiriezi o masina sunt numeroase: poate nu vrei sa iti conduci masina personala pe drumuri necunoscute, poate aceasta se afla in service sau poate pur si simplu ai nevoie de o masina cu mai multe locuri, potrivita pentru excursiile cu familia sau cu prietenii. Atunci cand inchiriezi o masina, scutesti din costurile asociate plimbarilor cu autobuzul sau cu alte mijloace de transport si ai posibilitatea de a vizita mai multe locuri din zona respectiva.

Daca vei calatori cu avionul, cu atat inchirierea masinii devine o idee mai buna. De ce? Poti ridica masina direct de la aeroport, prin serviciul rent a car Bucuresti, fara sa mai platesti bani la taxi sau pe alte mijloace de transport. In plus, predarea masinii se face tot la aeroport.

Unde sa mergi anul acesta in mini-vacanta de 1 mai?

In randurile urmatoare, iti vom prezenta 3 idei de locatii din care poti alege pentru mini-vacanta de 1 mai, care se apropie cu pasi repezi. Inainte de a lua o decizie finala, analizeaza cu atentie ofertele de cazare, obiectivele turistice pe care le poti vizita si costurile asociate transportului.

  1. Vama Veche

Probabil te asteptai ca una dintre sugestiile noastre sa fie o statiune de pe litoralul romanesc. Faptul ca Vama Veche nu lipseste din lista locatiilor ideale pentru 1 mai nu este o surpriza, aceasta statiune fiind una dintre destinatiile preferate ale romanilor de toate varstele atunci cand vine vorba de mini-vacanta de primavara.

Vama Veche inseamna distractie, amintiri memorabile si relaxare deopotriva. Poti alege sa petreci pana dimineata, sa te relaxezi pe plaja sau sa vizitezi obiectivele turistice din apropiere, cum ar fi Cetatea Histria, Pestera Limanu sau Muzeul Arheologic Callatis;

  1. Sighisoara

Daca nu ai vizitat niciodata Sighisoara, poate a sosit momentul sa o faci. O combinatie de istorie fascinanta si arhitectura remarcabila, orasul Sighisoara se poate lauda cu o multime de obiective turistice, intre care Turnul cu ceas, pe care nu trebuie sa il ratezi daca ajungi in Sighisoara sau in imprejurimi.

Aceasta destinatie ti se potriveste daca vrei sa te bucuri de o escapada relaxanta, intr-un cadru medieval in inima Transilvaniei;

  1. Valea Prahovei

Daca te gandesti la o vacanta in care sa evadezi din agitatia urbana si sa te bucuri de aerul curat, poate ca una dintre statiunile din Valea Prahovei ar putea fi o alegere potrivita. Predeal, Busteni si Sinaia fac parte din topul alegerilor pentru mini-vacanta de 1 mai, iar motivele sunt usor de inteles. Peisajul este fascinant, locurile pe care le poti vizita sunt numeroase si exista activitati interesante pentru toate varstele.

Alege ce ti se potriveste si nu uita sa iti evaluezi atent bugetul inainte, in care intra nu numai transportul, cheltuielile de cazare si mancarea, ci si alte activitati, cum ar fi vizitarea unui obiectiv turistic sau activitatile sportive.

Oricare ar fi destinatia ta favorita, iti recomandam sa alegi servicii de rent a car in Bucuresti si sa calatoresti cu una dintre masinile incluse in flota diversificata Alana Rent a Car. Poti rezerva o masina direct pe site-ul nostru sau telefonic, la numarul +40 733 52 52 62. Daca ai mai multe intrebari, suntem disponibili si pe e-mail, la adresa [email protected].