Peugeot 3008 Automat | Inchiriaza o masina automata

Peugeot 3008 Automat | Inchiriaza o masina automata

Peugeot 3008 o masina cu foarte multe premii castigate si foarte buna pentru piata de rent a car

Aceasta masina are pana in momentul de fata peste 30000 de premii. Autovehiculul a primit premiul de European Car of the Year. Aceast automobil a atras foarte multe priviri prin eleganta si rafinamentul oferit.

Este un model automat ceea ce inseamna ca va oferi mai multa libertate pentru dumneavoastra in timpul sofatului. Este o masina ideala pentru serviciile de rent a car din Romania. Si vom spune mai departe si de ce…

Stim cat de prost sunt intretinute drumurile din Romania. Acest model auto 4*4, vine la dispozitie cu foarte multe ustensile, ce va face sa nu simtiti nici o groapa. Peugeot 3008 Automat este un model ideal pentru drumurile lungi din tara.

Vedeti mai multe detalii despre cum se inchiriaza masina Peugeot 3008 Automat in orasul Bucuresti, dar pana atunci…

De asemeni, daca doriti sa inchiriati un autovehicul pentru o capacitate mai mare a portbagajului, Peugeot 3008 Automat este varianta ideala.

Este un autovehicul foarte bun de rent a car pentru calatoriile in familie

Imaginati-va ca aterizati pe aeroportul din Timisoara si veniti in Romania pentru a merge in mai multe locuri cu familia. Astfel, Peugeot Automat 3008 va pune la dispozitie 5 locuri spatioase pentru a se simti confortabili toti membrii familiei. Mai mult decat atat, firma noastra va pune la dispozitie reduceri  de rent a car in orasul Timisoara pentru modelul Peugeot 3008, in functie de perioada anului.

Pe aceasta pagina puteti vedea mai multe preturi pentru modelul Peugeot 3008, pentru firma AlanaRent in orasul Timisoara.

Noul Peugeot Automat 3008 este o masina compacta si totodata destul de spatioasa. Este realizata pentru a avea confort 5 persoane. De asemenea, portbajul este destul incapator, astfel incat sa aveti posibilitatea de a lua tot ce aveti nevoie pentru o mica excursie.

Inchirierea acestui autovehicul usureaza munca de condus a fiecarui sofer. Venind la dispozitie cu varianta automata, nu veti mai fi nevoit astfel sa schimbati vitezele. Firma noastra de rent a car din orasul Bucuresti, pune la dispozitie acest model incepand de la 17 euro pe zi. Mai mult decat atat, in functie de perioada de inchiriere pretul poate scadea si mai mult.

Cu ce vine in plus masina Peugeot 3008 Automat?

Cum am mentionat si mai sus, este un model ideal de inchirieri auto pentru calatoriile lungi in familie. Vom mentiona cu ce vine in plus acest autovehicul fata alte modele, luand in considerare criteriul de inchiriere al masinii.

Deci, sa incepem.

Volanul este mult mai compact, fata de modele precedente, ceea ce va ajuta soferul sa aiba toate elementele necesare condusului la doar doua degete distanta. Display-ul este mult mai rapid si este de tipul digital head-up cu 12.3”. Acesta afiseaza toate informatiile si poate fi adaptat pentru a afisa traficul.

Cum am mentionat si mai sus acest model vine cu i-Peugeot Cockpit Amplify, care aduce optiunea de driver sport. Prin activarea acesteia veti imbunatati experienta auto, amplificand sunetul motorului. Tot prin acest automobil veti avea un timp mai scurt pentru a raspunde la acceleratie.

Pe langa partea ce tine de motor si de bordul masinii, Peugeot 3008 Automat, aduce in prim plan o bancheta de tip Magic Flat. Astfel, bancheta poate deveni rabatibila, permitand folosirea acesteia pe post de saltea.

De asemeni, rotile folosite pentru acest model sunt personalizate si vin cu capace de roti MIAMI de 17”. Acest model este pus la dispozitie de catre compania AlanaRent pentru inchirieri in orasul Bucuresti si Timisoara. Pentru a vedea mai multe modele de autovehicule, pentru serviciile de rent a car puteti sa intrati pe flota auto alanarent.