Inchiriaza masina Peugeot 3008 in Timisoara

Inchiriaza masina Peugeot 3008 in Timisoara

Alana Rent pune pentru serviciul de rent a car Peugeot 3008 din 2018 din Timisoara

Care sunt preturile pentru inchirierea Peugeot 3008 in Timisoara la Alana Rent

Peugeot 3008 poate fi inchiriata acum in orasul Timisoara incepand de la 28 euro pe zi. Totul depinde de numarul de zile folosite pentru inchiriere. Daca veti inchiria autoturismul pentru mai mult de 30 de zile, atunci pretul de rent a car va fi de 28 euro pe zi, pentru orasul Timisoara.

De asemeni, pretul pentru inchirierea masinii Peugeot 3008 pentru o perioada cuprinsa intre 15 si 30 de zile va diferi. Pentru aceasta perioada acesta va fi de 30 de euro pe zi. Pretul va creste, din pacate o data cu scaderea numarului de zile pentru inchiriat. Practic, atat in Timisoara, cat si in celelalte orase inchirierea unei masini are acelasi sistem de calcul pentru pret. Cresterea pretului este direct proportional cu scaderea numarului de zile pentru inchiriat. Dar sa continuam totusi cu preturile pentru inchirierea Peugeot 3008 in orasul Timisoara.

Astfel, pentru mai putin de 15 zile, pretul va fi de 33 euro pe zi. Intre 3 si 7 zile pretul pentru a inchiria Peugeot 3008 in orasul Timisoara este de 37 de euro pe zi. Iar ca ultim pret, pentru mai putin de 3 zile pretul este 47 de euro.

Astfel, pentru inchirierea masinii Peugeot 3008, in Timisoara pretul pe mai putin de 3 zile se va dubla. Preturile companiei AlanaRent a Car sunt printre cele mai mici de pe piata de inchirieri masini din Timisoara.

De asemeni, mai multe detalii despre masina Peugeot 3008 din 2017, veti gasi pe site-ul Peugeot 3008.

Care sunt serviciile aditionale pentru inchirierea Peugeot 3008 in Timisoara?

Rent a car Peugeot 3008 fara Garantie in Timisoara

Alana Rent a car va pune posibilitatea de a inchira acum Peugeot 3008 fara garantie. Garantia pentru Peugeot 3008 in orasul Timisoara este de 300 de euro. Acum, se poate renunta la serviciul de inchirieri auto fara garantie in Timisoara. Acest sistem de rent a car este posibil, apeland la varianta de asigurare zilnica.

Este acelasi serviciu de inchirieri masini disponibil si in orasul Bucuresti. Asigurarea zilnica pentru Peugeot 3008 difera, in functie de numarul de zile inchiriate. Astfel, pentru mai mult de 30 zile, inchirierea Peugeot 3008 in orasul Timisoara, va avea un adaos de 9 euro pe zi. Aceasta va fi pretul asigurarii zilnice pentru mai mult de 30 de zile.

Preturile pentru asigurarea zilnica pe ziua de inchiriere in Timisoara pentru Peugeot 3008 sunt:

  • Rent a car pentru mai mult de 30 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 9 euro
  • Rent a car pentru 15 – 30 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 9 euro
  • Rent a car pentru 7 – 15 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 11 euro
  • Rent a car pentru 3 – 7 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 13 euro
  • Rent a car pentru 1 – 3 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 22 euro

Alte avantaje pentru inchirierea Peugeot 3008 in orasul Timisoara

Rent a car Peugeot 3008 in Timisoara fara card de credit

In primul rand, pentru a inchiria acest autovehicul din orasul Timisoara puteti opta pentru urmatoarele variante:

Alana Rent a car pune acum in fata clientilor sansa de a inchiria masina Peugeot 3008 fara card de credit. Sistemul de inchiriere fara card de credit este disponibil pentru Timisoara, dar si pentru orasul Bucuresti.

Stim cat de mult poate incurca cardul de credit, in realizarea unei inchirieri. Astfel, pentru a va ajuta mai mult si pentru a scurta pasii pentru inchirierea Peugeot 3008, punem la dispozitie inchirierea fara card de credit.

Inchiriaza masina Peugeot 3008 in Timisoara in regim de urgenta

Ca si firma de inchirieri auto, puteti ridica masina Peugeot 3008 in regim de urgenta. Alana Rent pune la dispozitie, un numar de masini, inchiriate non-stop si in sistem urgent. Aceste masini sunt disponibile tot timpul la punctul nostru de lucru din Timisoara.

Asa ca, indiferent daca doriti sa inchiriati Peugeot 3008 din Timisoara peste doua saptamani, sau peste doua ore, noi vom avea la dispozitie aceasta masina, indiferent de situatie.

Peugeot 3008 poate inchiriata acum in sistem urgent, fara achitarea unei taxe suplimentare.

Deocamdata cam atat despre inchirierea Peugeot 3008 din Timisoara. Va lasam pentru a vizualiza informatii si despre alte masini din flota noastra de autovehicule.