Masurile Alana Rent a Car pentru perioada crizei de coronavirus

Traim o perioada extrem de dificila, in care criza provocata de coronavirus afecteaza fiecare domeniu de activitate, inclusiv cel de servicii de rent a car.  In aceste momente este important sa acționam cu responsabilitate si grija fața de cei din jurul nostru. Perioada de criza poate fi depasita daca intelegem ca ne priveste pe fiecare dintre noi si doar impreuna putem face fata.

In calitate de furnizori a unor servicii esentiale, va informam ca am decis ca birourile de inchirieri auto Alana Rent a Car din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca sa functioneze in aceasta perioada. Stam la dispozitia clientilor a caror activitate nu se poate desfasura de la distanta si suntem gata sa va ajutam sa ajungeti oriunde aveti nevoie.

Alana Rent a Car ofera in continuare servicii de:

inchirieri auto pe termen scurt si lung;
– inchirieri masini pentru 24h cu tarif fix si posibilitatea de retur in alt oras;

Pentru desfasurarea activitatii in conditii de maxima siguranta, va asiguram ca am luat masurile de protecție necesare, atât pentru clientii nostri, cat si pentru personalul Alana Rent a Car. Monitorizam cu atentie evoluția nationala si internationala a situatiei si urmam indrumarile autoritatilor. Fiecare masura pe care o luam are in prim-plan asigurarea sanatatii si sigurantei clientilor si angajatilor nostri.

Masuri de siguranta pentru clientii care aleg servicii de rent a car

Curatenia locațiilor Alana Rent a car si a vehiculelor pe care le punem la dispoziție pentru inchiriere a fost intotdeauna o prioritate pentru noi, care este in acest moment mai importanta ca niciodata. In acest sens, am luat masuri suplimentare de curatare si dezinfectare masinilor si spațiilor in care ne desfasuram activitatea, in conformitate cu recomandarile autoritaților competente. Aceste masuri includ curațarea cu dezinfectant a tuturor suprafetelor atinse frecvent, cum ar fi birourile, mânerele usilor, chioscurile, baile etc. De asemenea,  ne-am instruit toți angajații pentru realizarea unei dezinfectari corespunzatoare a vehiculelor.  O atenție deosebita o acordam curatarii interiorului autovehiculelor dupa fiecare inchiriere, folosind doar dezinfectanți omologati. De la volan si bord, la scaune, suporturi de pahare, buzunare, fiecare element este curatat cu atentie pentru a preveni orice posibil pericol.

Masuri de siguranța pentru angajații Alana Rent a Car

Siguranța si bunastarea angajatilor nostri este la fel de importanta. Continuam sa luam masuri proactive pentru a ne asigura ca facem tot ce este posibil pentru a sprijini si proteja angajatii nostri si comunitatea din care facem parte, luand in considerare, in acelasi timp, rolul nostru important de furnizor de servicii esentiale.

Pentru cei care lucreaza in la birourile noastre, ne-am luat responsabiltatea de a le oferi un mediu de lucru cât mai sigur in aceasta perioada in care imprevizibilul este cuvântul de ordine. Ne instruim si incurajam angajații sa urmeze cele mai bune practici recomandate de autoritati, cum ar fi spalarea frecventa a mâinilor sau purtarea de echipamente de protecție.

De asemenea, am decis limitarea numarului de angajati intr-o locație, evitarea adunarilor mari de angajati si incurajarea acestora sa mentina distanta unii fata de ceilalti ori de cate ori este posibil.

Va reamintim ca cererile pentru inchirirea de masini se poate face pe site-ul nostru alanarent.ro si la numarul de telefon +40 733 52 52 62.