Inchirierea unei masini pe perioada pandemiei? Este sigura?

Este sigură închirierea unei maşini pe perioada pandemiei? Probabil mulţi dintre voi se întreabă acest lucru. Ei bine, în acest articol vom dezbate acest subiect şi vă vom prezenta măsurile de siguranţă pe care le-am luat încă de la început, astfel încât tot procesul de rent a car Bucuresti să fie unul sigur.

Este important să acţionăm cu responsabilitate şi grijă faţă de cei din jur pentru ca această perioadă de criză să poată fi depăşită.

Siguranţa clienţilor şi a colegilor noştri a reprezentat încă de la începutul crizei sanitare preocuparea noastră de zi cu zi, astfel că am implementat o serie de măsuri recomandate de specialişti.

  • Dezinfectăm şi igienizăm maşinile şi spațiile în care ne desfăşurăm activitatea. Curăţăm cu dezinfectant toate suprafeţele atinse frecvent, cum ar fi birourile, mânerele uşilor, chioşcurile şi băile. De asemenea, ne-am instruit toţi angajaţii cum să dezinfecteze corespunzător toate vehiculele, în special interiorul acestora, după fiecare închiriere folosind doar dezinfectanţi omologaţi. Volanul, bordul, scaunele, suporturile de pahare şi buzunarele sunt curăţate cu atenţie pentru a evita un posibil pericol.
  • În ceea ce îi priveşte pe colegii noştri, siguranţă şi bunăstarea lor reprezintă o prioritate pentru noi şi ne asigurăm că facem tot ceea ce este posibil pentru a-i sprijini şi proteja, oferindu-le un mediu de lucru cât mai sigur. Îi încurajăm şi instruim să urmeze cele mai bune practici recomandate de autorităţi, cum ar fi purtarea măştilor şi a echipamentelor de siguranţă precum şi spălarea frecventă a mâinilor.
  • De asemenea, am considerat că limitarea numărului de angajaţi într-o locaţie, evitarea adunărilor mari de angajaţi, precum şi menţirea distanţei sociale reprezintă alte măsuri demne de urmat.

Această perioadă de criză poate fi depăşită dacă înţelegem că ne priveşte pe fiecare dintre noi şi doar împreună putem face faţă. Ne dorim să ştiţi că Alana Rent a Car vă stă în continuare la dispoziţie cu servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine şi vă ajută să ajungeţi oriunde aveţi nevoie, în special pe cei a căror activitate nu se poate desfăşura la distanţă. Vă reamintim că cererile pentru rent a car Bucuresti se pot face atât pe site-ul nostru alanarent.ro cât şi la numărul de telefon +40 733 52 52 62.

Oferim în continuare servicii de:

  • închirieri auto pe termen scurt şi lung;
  • închirieri maşini pentru 24h cu tarif fix şi posibilitatea de retur în alt oraş;
  • închirieri auto Bucureşti ieftine, fără garanţie prin Full CASCO;
  • de asemenea, nu uitaţi că filialele de rent a car Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa, Craiova, Bacău vă sunt la dispoziţie şi gata să vă sară în ajutor;