Incepand cu luna februarie, Alana Rent a Car are o filiala noua in Aeroport Cluj

Alana Rent a Car isi extinde activitatea. Dupa filialale din Bucuresti si Timisoara, incepand cu 5 februarie 2020, avem un birou de inchirieri auto disponibil in Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca. Serviciul de rent a car va disponibil 7 zile pe saptamana din 7, 24/24h si va deservi clientii care doresc sa inchirieze automobile in scopuri turistice sau de business.

Clientii Alana Rent a Car care aleg sa inchirieze o masina pot profita de preturile speciale de deschidere. Ofertele noastre de rent a car Cluj pleaca de la 8 €/zi, cu pachet de protectie si extraoptiuni disponibile la orice masina inchiriata.

Cu o flota de 136 de masini noi, Alana Rent a Car este una dintre cele mai importante companii de inchirieri auto 100% romanesti. Punem la dispozitia clientilor nostri din Cluj si din restul tarii un numar diversificat de marci si modele de masini pe care le pot inchiria: de la masini cu transmisie manuala la masini automate, de la automobile compacte, la masini de familie sau Van-uri care pot transporta de la 7 la 9 persoane.

Alana Rent a Car este optiunea ideala pentru inchirieri auto in Aeroport Cluj. Nu percepem nicio taxa suplimentara, si lasam la latitudinea clientului daca plata se va finaliza inaintea sau la momentul semnarii contractului. In plus, puteti beneficia de tarife mult mai avantajoase daca va rezervati masina din timp. Recomandarea noastra este sa faceti rezervarea cu cel putin 2 zile inainte de calatorie atat pentru a prinde un pret sub medie, cat si pentru a avea acces la masina pe care vi-o doriti!

Odata cu extinderea in tara, Alana Rent a Car continua sa-si extinda si rolul de angajator si sustinator al comunitatii locale, prin crearea de noi locuri de munca.

„Suntem incantati sa extindem activitatea de inchirieri auto in Aeroport Cluj, intr-unul dintre cele mai importante orase si centre economice din Romania. Clujul este un oras dinamic, in continua dezvoltare, si consideram ca vom contribui pozitiv, la randul nostru, la cresterea acestei zone,” a declarat Paul Ghita, managerul Alana Rent a Car.

Alana Rent a Car s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de incredere la preturile corecte. Suntem si profesionisti si prietenosi. Oferim servicii de rent a car Cluj pe termen scurt si lung, cu sau fara garantie.

Pentru mai multe informatii despre Alana Rent a Car si ofertele noastre de inchirieri auto, vizitati site-ul nostru (www.alarent.ro) sau pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/alanarentacar) .