Inchirieri auto Timisoara | Rent a car Timisoara | Ponturi pentru un proces simplu si sigur

Procesul de inchiriere a unei masini in Timisoara nu trebuie sa fie unul stresant si costisitor. Daca tineti cont de cateva sfaturi si luati legatura din timp cu o companie de inchirieri auto Timisoara, lucrurile se pot misca repede si in avantajul dumneavoastra. De aceea, va oferim cateva sfaturi bazate pe cunostintele si experienta noastra pentru urmatoarea data cand va veti dori sa inchirati o masina in Timisoara.

1. Dati o sansa companiilor locale de inchirieri auto Timisoara

Indiferent de orasul in care vreti sa inchiriati o masina, exista in acest moment extrem de multe companii de car rental care au parcuri auto foarte bine puse la punct. Competitia aduce cu sine si preturi mai avantajoase si tot felul de oferte.

Dincolo de companiile mari de inchirieri auto pe care le puteti gasi in mai multe zone ale lumii, o idee buna ar fi sa cautati si firmele locale, mai mici, dar care pot fi o alegere inteligenta in conditiile in care acestea, pentru a-si mentine business-ul competitiv, pun mult mai mult accentul pe experienta clientului si vin cu oferte mai interesante.

Alana Rent este o companie romaneasca care face eforturi pentru a veni in intampinarea clientilor cu cele mai bune oferte  de inchirieri auto. Inchiriem masini in mai multe locatii din Romania: Bucuresti si aeroportul Otopeni (transfer la si de la aeroport), dar si in Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca (oras si aeroport), Iasi, Craiova, Bacau, Sibiu si Targu Mures.

2. Alegeti oferte avantajoase si sigure de inchiriere masini

Nu trebuie sa mergeti pe variantele cele mai ieftine pe care le gasiti in piata, ci pe variantele pe care le considerati avantajoase si de incredere. O idee buna este sa verificati companiile de inchirieri auto Timisoara inainte de a face o rezervare. Cel mai la indemana sunt review-urile pe care le gasiti pe Google sau pe paginile de Facebook ale firmelor. E o solutie simpla prin care va puteti da seama daca ofertele pe care le-ati gasit la o companie sau alta sunt reale sau ascund lucruri mai putin placute.

Alana Rent este o optiune de incredere pentru inchirieri auto in Aeroport Timisoara. Confirma asta miile de clienti pe care i-am avut in toata tara, care ne-au permis sa ne extindem serviciile in tot mai multe zone.

La noi gasiti oferte de rent a car Aeroport Timisoara de la 8 €/zi. Pachet de protectie si Extra-optiuni disponibile la orice masina inchiriata. Serviciu Rent a Car disponibil Non-stop in Aeroport Timisoara!

 

inchirieri-auto-timisoara-rent-a-car-timisoara3. Luati in considerare scopul pentru care inchiriati o masina

Scopul inchirierii si numarul de calatori sunt factori importanti de care trebuie sa tineti cont atunci cand apelati la un serviciu de rent a car Timisoara. Daca folositi masina pentru una-doua persoane in oras si aveti multe drumuri de facut pentru a rezolva diferite lucruri, alegeti o masina de mici dimensiuni si economica, intrucat va ajuta sa va deplasati usor si sa parcati in conditiile in care problema locurilor de parcare este tot mai mare.

Daca, in schimb, v-ati propus o vacanta cu familia, in care sa vizitati si imprejurimile, o masina mai mare, cu mai multe sisteme de siguranta este recomandata. In plus, aceasta va aduce si un plus de confort mai ales pentru drumurile mai lungi.

Echipa Alana Rent pune la dispozitie 119 masini de inchiriat in Aeroport Timisoara, de la masini mici de oras, pana la minivan-uri in care sa calatoriti cu toata familia.

4. Cititi polita de asigurare inainte de semnarea contractului

Da, termenii si conditiile si politele de asigurare nu sunt neaparat cele mai interesante lucruri si mai implica si un consum de timp, dar este in interesul dumneavoastra sa faceti acest efort. Pentru a va usura sarcina este bine sa faceti acest lucru inainte de a ajunge la ghiseu si a semna actele pentru ridicarea masinii. Cu toate ca noi va stam la dispozitie cu raspunsurile la intrebarile si eventualele nelamuriri, puteti scurta foarte mult procesul daca stiti deja care sunt conditiile Alana Rent a Car Timisoara.

Alana Rent nu percepe nicio taxa suplimentara si lasa la latitudinea clientului daca plata se va finaliza inaintea sau la momentul semnarii contractului.

5. Verificati masina inchiriata inainte de a pleca

Noi, la Alana Rent, facem permanent eforturi si investitii ca sa va oferim masini in perfecta stare de functionare si in conditii cat mai avantajoase pentru dumneavoastra. Suntem transparenti si interesati ca experienta cu masinile noastre sa fie una cat mai buna. Totusi, este bine sa faceti o  verificare inainte de a ridica masina, intrucat va putem raspunde pe loc la orice nelamurire legata de masina si va putem ajuta in conditiile in care ne sesizati lucruri.

6. Returnati masina in aceleasi conditii in care ati ridicat-o

Ca sa profitati de avantajele ofertelor de inchiriere a masinii, o ultima sugestie este sa o returnati exact asa cum ati primit-o. Nimeni nu se astepta ca aceasta sa arate ca si cum nu ar fi parasit parcarea, dar exista o diferenta mare intre o masina care a fost condusa cateva zile prin oras si una cu care s-a facut off-road.  😁 E bine sa aveti grija, de asemenea, ca masina sa fie returnata cu aceeasi cantitate de combustibil cu care ati preluat-o in momentul inchirierii.