5 mituri despre serviciile de Rent a Car

Rent a car Bucuresti fara garantie | Inchirieri masini Bucuresti

Îţi sunt cunoscute expresiile: “ E prea scump să închiriezi o maşină!”, “Trebuie să plăteşti o grămadă de taxe!”, “Ai auzit cât e garanţia?” ? Dacă şi tu le-ai auzit de mii de ori, află că nu eşti singurul! Sunt ele adevărate, însă?

În articolul de astăzi, ne vom îndrepta atenţia către cele mai cunoscute mituri privind rent a car Bucuresti fara garantie, care cu siguranţă ţi-au dat de gândit şi te-au determinat să fii puţin sceptic în ceea ce priveşte închiriatul unei maşini.

  • Să închiriezi o maşină e prea scump

Mulţi consideră că serviciul de inchirieri masini Bucuresti este scump, însă realitatea este cu totul şi cu totul alta.  Tot ceea ce trebuie să ştii este că dacă foloseşti acest serviciu pe termen lung, află că preţurile sunt mai mici cu cât perioada de închiere este mai mare. Dacă alegi să rezervi online şi să plăteşti cu cardul, cu siguranţă vei beneficia de o reducere suplimentară. De asemenea, trebuie să menţionăm că atunci când închiriezi o maşină, nu plăteşti doar maşina ci şi alte lucruri precum curăţenia, siguranţa şi confortul personal care cu siguranţă vor contribui la întreaga experienţă oferită de acest serviciu.

  • Garanţia pe care trebuie să o plăteşti e prea mare

Garanţia maşinii nu ar trebui să prezinte o problemă pentru tine, întrucât reprezintă doar o clauză des întâlnită în contractele de închiriere, care se va restitui la final. Dacă totuşi nu doriţi să plătiţi această garanţie, puteţi opta pentru pachetul de protecţie, care va reduce garanţia la 0.

  • Maşinile nu sunt curăţate

Un alt mit în ceea ce priveşte serviciul de rent a car se referă la igienizarea maşinilor. La Alana Rent a Car curăţenia şi siguranţa voastră sunt pe primul loc, mai ales în acest moment, motiv pentru care avem grijă să luăm toate măsurile impuse de autorităţi ca toate maşinile să fie dezinfectate şi curate şi să nu reprezinte un risc pentru tine.

  • Maşinile de închiriat sunt vechi şi pline de probleme

Fals! Flota noastră de maşini este compusă din autoturisme noi, fabricate după 2017, astfel că poţi sta fără griji. Maşinile sunt verificate mereu,  înainte de fiecare închirere, cât şi după fiecare cursă, pentru ca tu să fii în siguranţă şi să te bucuri de călătorie.

  • Numărul de km este limitat

Odată ce ai închiriat o maşină, te poţi bucura din plin de ea. Numărul de km este nelimitat, încă un motiv pentru care chiar merită să apelezi la serviciul de inchirieri masini Bucuresti. De restul, te lăsăm să te convingi singur.

La Alana Rent a Car beneficiezi în continuare de:

  • Rezervare flexibilă
  • Modificare sau Anulare gratuită oricând
  • Kilometri nelimitaţi
  • Fără taxe ascunse
  • Fără taxe predare maşină în afara orelor de program
  • Doar maşini după 2017

Sperăm că am lămurit câteva dintre miturile privind serviciul de rent a car Bucuresti fara garantie. Nu uita că îţi stăm în continuare la dispoziţie şi te ajutăm să ajungi oriunde ai nevoie.

Cererile se fac atât pe site alanarent.ro cât şi la telefon +40 733 52 52 62.