Inchiriaza masina Ford Focus in Timisoara

Inchiriaza masina Ford Focus in Timisoara

Alana Rent pune pentru serviciul de rent a car Ford Focus din 2018 din Timisoara

Care sunt preturile pentru inchirierea Ford Focus in Timisoara la Alana Rent

Ford Focus poate fi inchiriata acum in orasul Timisoara incepand de la 28 euro pe zi. Totul depinde de numarul de zile folosite pentru inchiriere. Daca veti inchiria autoturismul pentru mai mult de 30 de zile, atunci pretul de rent a car va fi de 28 euro pe zi, pentru orasul Timisoara.

De asemeni, pretul pentru inchirierea masinii Ford Focus pentru o perioada cuprinsa intre 15 si 30 de zile va diferi. Pentru aceasta perioada acesta va fi de 30 de euro pe zi. Pretul va creste, din pacate o data cu scaderea numarului de zile pentru inchiriat. Practic, atat in Timisoara, cat si in celelalte orase inchirierea unei masini are acelasi sistem de calcul pentru pret. Cresterea pretului este direct proportional cu scaderea numarului de zile pentru inchiriat. Dar sa continuam totusi cu preturile pentru inchirierea Ford Focus in orasul Timisoara.

Astfel, pentru mai putin de 15 zile, pretul va fi de 33 euro pe zi. Intre 3 si 7 zile pretul pentru a inchiria Ford Focus in orasul Timisoara este de 37 de euro pe zi. Iar ca ultim pret, pentru mai putin de 3 zile pretul este 57 de euro.

Astfel, pentru inchirierea masinii Ford Focus, in Timisoara pretul pe mai putin de 3 zile se va dubla. Preturile companiei AlanaRent a Car sunt printre cele mai mici de pe piata de inchirieri masini din Timisoara.

De asemeni, mai multe detalii despre masina Ford Focus din 2017, veti gasi pe site-ul Ford Focus.

Care sunt serviciile aditionale pentru inchirierea Ford Focus in Timisoara?

Rent a car Ford Focus fara Garantie in Timisoara

Alana Rent a car va pune posibilitatea de a inchira acum Ford Focus fara garantie. Garantia pentru Ford Focus in orasul Timisoara este de 300 de euro. Acum, se poate renunta la serviciul de inchirieri auto fara garantie in Timisoara. Acest sistem de rent a car este posibil, apeland la varianta de asigurare zilnica.

Este acelasi serviciu de inchirieri masini disponibil si in orasul Bucuresti. Asigurarea zilnica pentru Ford Focus difera, in functie de numarul de zile inchiriate. Astfel, pentru mai mult de 30 zile, inchirierea Ford Focus in orasul Timisoara, va avea un adaos de 9 euro pe zi. Aceasta va fi pretul asigurarii zilnice pentru mai mult de 30 de zile.

Preturile pentru asigurarea zilnica pe ziua de inchiriere in Timisoara pentru Ford Focus sunt:

  • Rent a car pentru mai mult de 30 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 9 euro
  • Rent a car pentru 15 – 30 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 9 euro
  • Rent a car pentru 7 – 15 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 11 euro
  • Rent a car pentru 3 – 7 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 13 euro
  • Rent a car pentru 1 – 3 de zile in Timisoara va asigurarea zilnica de 22 euro

Alte avantaje pentru inchirierea Ford Focus in orasul Timisoara

Rent a car Ford Focus in Timisoara fara card de credit

In primul rand, pentru a inchiria acest autovehicul din orasul Timisoara puteti opta pentru urmatoarele variante:

Alana Rent a car pune acum in fata clientilor sansa de a inchiria masina Ford Focus fara card de credit. Sistemul de inchiriere fara card de credit este disponibil pentru Timisoara, dar si pentru orasul Bucuresti.

Stim cat de mult poate incurca cardul de credit, in realizarea unei inchirieri. Astfel, pentru a va ajuta mai mult si pentru a scurta pasii pentru inchirierea Ford Focus, punem la dispozitie inchirierea fara card de credit.

Inchiriaza masina Ford Focus in Timisoara in regim de urgenta

Ca si firma de inchirieri auto, puteti ridica masina Ford Focus in regim de urgenta. Alana Rent pune la dispozitie, un numar de masini, inchiriate non-stop si in sistem urgent. Aceste masini sunt disponibile tot timpul la punctul nostru de lucru din Timisoara.

Asa ca, indiferent daca doriti sa inchiriati Ford Focus din Timisoara peste doua saptamani, sau peste doua ore, noi vom avea la dispozitie aceasta masina, indiferent de situatie.

Ford Focus poate inchiriata acum in sistem urgent, fara achitarea unei taxe suplimentare.

Deocamdata cam atat despre inchirierea Ford Focus din Timisoara. Va lasam pentru a vizualiza informatii si despre alte masini din flota noastra de autovehicule.