+40 733 52 52 62
 • Română
 • English
 • Germana
 • Spaniola
 • Italiana


Feel the Joy. Preturi Full-Inclusive

Salveaza pana la 35% Pay Now Rates

Inchirieri auto Timisoara fara card de credit

De este nevoie de sistemul de inchirieri auto fara card de credit in Timisoara?

Cardul de credit a aparut in zona de rent a car, ca o necesitate pentru a firmele de inchirieri auto in urma cu 12 ani. Aceasta unealta a aparut pentru a micsora timpul tranzactiei dintre client si compania de rent a car.

AlanaRent este o companie de inchirieri auto ce se afla de foarte putin timp in orasul Timisoara, dar cu toate acestea incercam sa oferim un pachet complet de servicii. De foarte multe ori, cardul de credit poate incurca tranzactia dintre client si firma de inchirieri auto. Astfel, pentru a se realiza contractul de rent a car dintre firma care inchiriaza si client va trebui intermediata prin acest card.

AlanaRent cu inchirieri auto Timisoara fara card de credit

Daca in orasul Bucuresti sunt foarte multe persoane care detin un card de credit, in Timisoara si in restul tarii utilizarea acestuia este aproape inexistenta. Conform statisticilor efectuate asupra persoanelor din Romania care detin un card de credit sau de debit am descoperit urmatoarele:

„Foarte multi romani nu stiu sa faca diferenta dintre un card de credit si unul de debit„. Din aceasta cauza marea majoritate romanilor ajung cu foarte multe datorii. Mai mult decat atat utilizarea si constientizarea de a folosi corect acest card scade destul de drastic, in restul oraselor din Romania ( inafara de capitala tarii ).

Aceasta situatie se aplica si pentru orasul Timisoara. Chiar daca sunt persoane care detin un card de credit, nu foarte multe dintre vor sti sa il foloseasca intr-un mod corect. Se spune ca „unul din 10 persoane au un card de credit” si aproximativ toti il folosesc intr-un mod gresit.

De ce a ales AlanaRent sa nu mai foloseasca cardul de credit pentru inchirieri auto in orasul Timisoara

Cum am spus si mai sus nu foarte multe persoane au cunostinte pentru folosirea corecta a unui card de credit. Acest situatie se intampla foarte des in orasele mici din Romania, incluzand totodata si orasul Timisoara.

Mai mult decat atat, se diminueaza timpul tranzactiei. Si vom exemplifica mai bine aceasta situatie in randurile de mai jos.

Sa spunem ca procesul de inchiriere al unei masini se realizeaza in felul urmator. Se intra pe site-ul de rent a car, se alege masina dorita, se completeaza cu datele personale ( nume, prenume, zborul, locatia de ridicare si de predare, etc ). Urmeaza ca mai apoi sa vi se confirme rezervarea in urmatoarele 5 minute, iar apoi va veni momentul in care veti ridica masina.

Aparitia unui card de credit ar usura firma de rent a car, dar ar ingreuna clientul, si va spunem cum anume.

In Irlanda inchirierea unei masini nu se va putea realiza decat printr-un anumit card de credit. Fara acest tip de card inchirierea auto este aproape imposibila.

Deasemeni, la noi in tara si in special in Timisoara, nu sunt aprobate foarte multe dintre cardurile de credit fabricate in afara.

Astfel, cu toate ca va ajuta in foarte multe situatii companie de inchirieri masini, va incurca in mult mai situatii clientul. AlanaRent va pune acum la dispozitie posibilitatea de a inchiria masina in Timisoara si in regim de urgenta.

Aplica Filtre
  Filtre suplimentare

  Alana Rent a Car Bucuresti

  Oferim Inchireri Auto in Bucuresti pe termen scurt si lung, cu sa fara garantie.
  Avem sediul central in Otopeni, langa Aeroport.
  Alana Rent s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de incredere la preturile corecte.
  Suntem si profesionisti si prietenosi.

  Inchiriaza o Masina din Bucuresti Online

  si beneficiaza de:
  Preturi cu 10% mai mici.
  Confirmarea disponibilitatii masinii.
  Previzualizarea extraoptiunilor.
  Vezi toate caracteristicile masinii.
  Citesti parerile celorlalti clienti.

  Ce se spune despre noi

  Alanarent site-ul Business

  Review

  5/5

  Am inchiriat o masina de la sediul lor din Otopeni acum doua luni. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

  5/5

  Foarte tare echipa de inchirieri masini. Una dintre cele mai bune din Bucuresiti. Si, credeti-ma ca am incercat multe firme de rent a car din capitala. Recomand!

  5/5

  La fel si noi suntem o firma de inchirieri auto. Colaboram cu ei de peste 4 ani. Ii recomandam cu mare drag!

  5/5

  Colaboram cu Alana Rent a car Otopeni de mai bine de 4 ani. Recomandam cu drag!

  5/5

  Am apelat la serviciile lor luna trecuta. Serviciile au fost destul de bune. Bravo!

  5/5

  Reservamos a través de su web y confirmaron inmediatamente por teléfono. Recogida y entrega sin sorpresas y muy buena comunicación. Cogimos un seguro que encarecía un poco el alquiler pero evitaba el depósito. Experiencia perfecta y el coche nuevo y muy limpio. Recomendable!

  5/5

  Puntualità e servizio eccellente, ottimo il rapporto qualità/prezzo. sono disponibili veramente 24 ore su 24.

  5/5

  I have just used these guys during my holiday in Romania. Although I could not find any reviews in English I decided to try them and it paid off! No credit card needed. I left them 300 euros deposit in cash and received the very same notes upon return. They do not have a regular online booking system and it all happened through the email. No probs at all. 100 percent genuine guys!

  Alana Rent: Our Online Booking System is ready to take your bookings in now! Thank you!

  5/5
  I got very good service, the car was brought to my hotel and I got a good explanation about the car operation. I turned the car back near the airport and Alana representative drove us to the airport.

  Recenzii

  5/5

  In urma cu ceva timp am inchiriat un golf din otopeni si am fost foarte multumit! Preturi super accesibile, recomand tuturor! Salutari domnului Paul!

  15 rezultate
  Sort by: Pret | Nume
  A/C
  4× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  6 l/100km

  Transmisie: Manuala
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 300 EUR

  Este singura masina din Flota AlanaRent, pe care o puteti inchiria cu garantia de 300 de euro.
  De asemeni, puteti renunta la garantie apeland la varianta de inchiriere a masinii prin asigurare zilnica.
  Dacia Logan este una dintre cele mai vandute masini din intregul continent.
  Astfel, firma noastra de rent a car a decis sa o includa in flota de inchirieri auto.
  In momentul de fata am deschis un nou punct de lucru de inchrieri auto in orasul Timisoara, unde avem disponibila aceasta masina.

  De la € 12.00 pe zi
  Suma Totala € 12.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  3× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  5 l/100km

  Transmisie: Manuala
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 300 EUR

  Compania noastra de inchirieri masini va pune la dispozitie un autovehicul compact, fiabil si senzational pentru inchiriere. Consumul masinii Volkswagen Polo este destul de mic, ceea ce inseamna ca veti avea costuri destul de mici pentru fiecare zi de inchiriere. Recomandam acest autovehicul fiind o masina ideala pentru drumurile lungi din Romania.

  De la € 15.00 pe zi
  Suma Totala € 15.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  1× Cantitate bagaje
  4× Persoane
  5 l/100km

  Transmisie: Manuala
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 300 EUR

  Este o masina ideala pentru drumurile scurte si pentru a te strecura in trafic. Noul model Fiat 500, pus spre inchiriere de AlanaRent este o masina foarte ieftina pentru sistemul de rent a car. Aceasta masina poate fi inchiriata fara nici o problema in regim de urgenta. Aceasta masina este disponibila atat la sediul nostru din Otopeni, cat si la punctul nostru de lucru de inchirieri auto din Timisoara.

  De la € 15.00 pe zi
  Suma Totala € 15.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  4× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  6 l/100km

  Transmisie: Automata
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 500 EUR

  Atunci cand inchiriati o masina, cel mai important element este siguranta oferita. Un autovehicul sigur este o masina care are la baza verificare periodica si un an recent de fabricatie. Toate masinile din flota AlanaRent sunt masini ce au fost fabricate dupa anul 2017. Cel mai important element pentru noi este siguranta clientului nostru si asta vom oferi.

  De la € 17.00 pe zi
  Suma Totala € 17.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  5× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  6 l/100km

  Transmisie: Automata
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 500 EUR

  Doriti sa inchiriati o masina automata. Cea mai buna solutie pentru dumneavoastra este Peugeot 3008, varianta automata. Este cea mai buna solutie atunci cand v-ati obisnuit deja cu volanul pe partea dreapta. Pe langa acest model va mai pregatim si alte variante de autovehicule cu sistem automat disponibile pentru inchiriere. In momentul de fata am mai deschis inca un nou sediu de rent a car in orasul Timisoara, foarte aeroportul Traian Vuia.

  De la € 17.00 pe zi
  Suma Totala € 17.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  4× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  6 l/100km

  Transmisie: Manuala
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 400 EUR

  La AlanaRent gasesti Ford Focus Manual, incepand de la 18 euro pe ziua de inchiriere.
  Garantia pentru aceasta masina este de 400 de euro, dar puteti diminua aceasta garantie apeland la varianta de asigurare zilnica.
  AlanaRent iti ofera Ford Focus Manual pentru inchirieri auto Bucuresti si Otopeni.

  De la € 18.00 pe zi
  Suma Totala € 18.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  4× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  6 l/100km

  Transmisie: Manuala
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 400 EUR

  Compania AlanaRent pune la dispozitia dumneavoastra VW Golf 7 facelift cu posibilitatea de a inchiria autovehiculul si la reducere in functie de anotimp. Este o masina destul de sigura fiind fabricata in anul 2017. Mai multe detalii despre ofertele AlanaRent le gasiti aici.

  De la € 18.00 pe zi
  Suma Totala € 18.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  5× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  5 l/100km

  Transmisie: Manuala
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 400 EUR

  Peugeot 308 SW este un autovehicul extrem de fiabil pentru drumurile din Bucuresti. AlanaRent va pune la dispozitie aceasta masina incepand de la 20 de euro pe zi. Toate masinile companiei AlanaRent sunt printre cele mai sigure autovehicule de pe piata de rent a car din Bucuresti. Toate autovehiculele sunt din anul 2017 si sunt verificate inainte si dupa fiecare inchiriere.

  De la € 20.00 pe zi
  Suma Totala € 20.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  5× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  5 l/100km

  Transmisie: Manuala
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 400 EUR

  Pana in acest moment inchirierea unei masini nu a reprezentat o problema. AlanaRent este una dintre cele mai sincere companii de pe piata de rent a car din Bucuresti. Preturile pe care le vedeti pe site-ul alanarent.ro sunt cele pe care le veti avea in contractul de inchirieri auto. Nu avem costuri ascunse, iar scopul nostru este ca toti clientii nostri sa fie pe deplin multumiti.

  De la € 20.00 pe zi
  Suma Totala € 20.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  5× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  7 l/100km

  Transmisie: Manuala
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 500 EUR

  La Alana Rent A Car Bucuresti gasesti Skoda Octavia.
  Benzina, 5 usi, Aer Conditionat, manuala.
  Alana Rent a Car Bucuresti iti ofera Skoda Octavia pentru un Depozit avantajos.

  De la € 23.00 pe zi
  Suma Totala € 23.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  5× Cantitate bagaje
  7× Persoane
  7 l/100km

  Transmisie: Automata
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 500 EUR

  Este o masina destul de spatioasa si ideala pentru calatoriile in familie. Mai multe detalii despre acest autovehicul veti gasi aici. Va indicam sa inchiriati acest autovehicul de fiecare data cand veti avea drumuri de tara. Va multumim si va asteptam sa verificati noile noastre informatii din lumea de inchirieri auto.

  De la € 23.00 pe zi
  Suma Totala € 23.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  5× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  7 l/100km

  Transmisie: Automata
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 600 EUR

  Aceasta masina este fabricata dupa anul 2017 si este realizata pentru a inspira prin tehnologie si eficienta.
  AlanaRent pune pe primul loc siguranta fiecarui client si alege pentru inchiriere numai masinile precise in executie.
  Pentru a vedea mai multe detalii despre acest autovehicul puteti intra aici.
  Serviciile de inchirieri masini puse la dispozitie de firma noastra ofera o gama completa de autovehicule.
  Pe langa acest model mai puteti inchiria si alte modele compacte de autovehicule, de pe pagina noastra de inchiririeri auto Bucuresti.

  De la € 28.00 pe zi
  Suma Totala € 28.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  4× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  7 l/100km

  Transmisie: Automata
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 600 EUR

  Va punem acum la dispozitie o masina de familie. VW Jetta Automat este o masina extrem de spatioasa, ideala pentru familie si pentru calatoriile lungi. Aceasta masina poate fi inchiriata de la firma noastra de inchirieri auto Bucuresti fara garantie si fara card de credit. Vom posta tot timpul pe site-ul noi informatii vis a vis de ofertele acestui autovehicul.

  De la € 28.00 pe zi
  Suma Totala € 28.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  4× Cantitate bagaje
  5× Persoane
  7 l/100km

  Transmisie: Automata
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 600 EUR

  Opel Insignia este o masina destul de spatioasa, fiind considerata un autovehicul destul de luxos. AlanaRent va pune acum la dispozitie posibilitatea de a inchiria acest model cu varianta automata. Mai multe detalii despre acest autovehicul veti gasi aici, dar pana atunci va punem la dispozitie pentru inchiriere acest model incepand de la pretul de 28 euro pe zi.

  De la € 28.00 pe zi
  Suma Totala € 28.00

  Arata Detalii

  Rezerva
  A/C
  7× Cantitate bagaje
  9× Persoane
  7 l/100km

  Transmisie: Manuala
  Distanta gratuita: Nelimitat
  Depozit: 600 EUR

  AlanaRent pune acum la dispozitie posibilitatea de a transporta persoane de la hotel pana la aeroport si invers. Sistemul se numeste transfer aeroport. In momentul de fata oferim doar posibilitatea de realiza doar transferuri catre aeroportul Henri-Coanda. Autovehiculul pe care il punem la dispozitie pentru acest serviciu este Renault Trafic din anul 2018. Masina este noua si in stare perfecta de functionare. Deasemeni oferim servicii de rent a car pentru calatorii si mici excursii.

  De la € 45.00 pe zi
  Suma Totala € 45.00

  Arata Detalii

  Rezerva

  ×

  Rezerva masina acum

   Alegeti serviciul de Alana rent a car Timisoara fara card de credit