Evita costurile ascunse in serviciile de Rent a Car

Situatia pare cunoscuta: ai nevoie de o masina de inchiriat si cauti internetul pentru o oferta buna. La un moment dat, pare ca ai gasit o oferta extraordinara, un chilipir! Defapt, cel mai probabil, nu este acesta cazul. Cand predai masina constati ca s-au adunat costuri la care nu te asteptai.

Costurile ascunse din Rent a Car pot transforma o placere intr-o experienta negativa. De aceea noi, Alana Rent a Car Bucuresti, dorim sa iti oferim cateva sfaturi gratuite pentru a evita o astfel de neplacere:

Limiteaza-ti riscul

Cauta sa achizitionezi CASCO pe perioada folosirii masinii inchiriate. Un far spart, o indoitura in aripa sau o pana, conform contractului pe care il semnezi, pot reprezenta motive foarte bune ca tu sa pierzi atat asigurarea/depozitul pe care l-ai lasat, dar poti fi tras la raspundere si pentru sume suplimentare.

Astfel, achizitionand CASCO, eviti sa te expui unor riscuri care, de multe ori, nu sunt sub controlul tau.

Spre exemplu, la noi, poti inchiria masina din Bucuresti cu garantie ZERO daca achizitionezi si CASCO.

Exista servicii pe care nu stii ca trebuia sa le platesti

Precum orice alt Business, strategia de marketing hotaraste cine produce profit si cine nu. Uneori, strategiile pot deveni chiar miselesti, iar Rent a Car-ul nu este un domeniu strain acestora.

Una dintre aceste strategii este de a micsora pretul initial de inchiriere, dar taxand suplimentar servicii absolut necesare, precum anvelope de iarna, sau servindu-te cu diverse extraoptiuni pe loc, dar uitand sa mentioneze ca acestea reprezinta un cost suplimentar.

Iti recomandam sa citesti cu atentie contractul si sa te uiti cu precadere la clauze care sa se refere la extraoptiuni/servicii suplimentare.

Sa nu iti fie rusine sa pui toate intrebarile pe care le consideri necesare.

Toate extraoptiunile noastre sunt afisate pe pagina de checkout si niciodata nu ascundem costurile acestora.

Kilometrii suplimentari parcursi pot fi un cost ascuns

Unele companii de Rent a Car taxeaza suplimentar kilometrii parcursi fata de norma stabilita. Este foarte important sa te asiguri ca stii care este limita de kilometri pe care o poti parcurge fara costuri aditionale. Altfel, atunci cand aduci masina inapoi, risti sa platesti suplimentar pentru fiecare kilometru.

Desigur, dupa cum te-am obisnuit, noi nu percem cost suplimentar per kilometru. Mai exact, noi nu impunem o limita de kilometri. Poti conduce cat doresti!

Afla mai multe informatii despre preturi, precum si informatii ascunse din serviciul de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni:

Alana Rent a Car BucurestiNoi iti propunem sa arunci un ochi peste ofertele noastre aflate pe site-ul alanarent.ro si sa fii impacat cu gandul, intrucat noi nu percepem costuri ascunse.
Vezi parerile clientilor nostri din Facebook sau din Google.

 

* actualizat in aprilie 2018