Rent a car Bucuresti Otopeni Fiat 500 ( oferta completa 2018 )

Rent a car Bucuresti si Otopeni | Oferta completa 2018 | Fiat 500

Updated on 09.09.2018

Serviciile Alana de rent a car Bucuresti Otopeni aduc spre inchiriere masina Fiat 500, cu o oferta completa de inchirieri auto pentru 2018. Inchirieri auto fara garantie, fara card de credit si posibilitatea de a inchira masina in regim de urgenta, sunt termeni extrem de importanti pentru inchirierea unei masini in Bucuresti.

 

Important!!! Cititi mai departe …

Vom vorbi in acest articol despre diferenta dintre preturile de rent a car in functie de fiecare sezon in parte. Si de asemeni, vom relata modul in care difera pretul din domeniul de inchirieri auto in functie de oras. Comparatia costurilor de inchirieri masini vor fi strict pentru masina Fiat 500 si desigur nu ne vom opri aici…

Mai mult de atat vom descrie diferenta dintre sistemul de rent a car pentru orasele Bucuresti si Otopeni pentru autovehicul Fiat 500 cu garantie auto si cel realizat prin asigurare zilnica.

Asa ca, ramaneti cu noi pentru a afla cu adevarat informatii utile din lumea de inchirieri auto pentru masina Fiat 500.

 

Asadar, sa incepem…

rent-a-car-bucuresti-otopeni-fiat-500

Fiat 500 pentru inchirieri auto in orasele Bucuresti si Otopeni

Piata de rent a car din Romania are foarte multe lacune si foarte multe ascunzisuri. Toate aceste elemente nu sunt oferite catre client, pentru a fi intelese indeaproape.

Exista o diferenta de pret la inchirierea masinii Fiat 500 in Bucuresti, fata de orasul Otopeni. De asemeni, serviciul de rent a car fara garantie, difera foarte mult de regimul de inchirieri auto cu garantie.

Cardul de credit, poate fi fara drept de apel un impediment pentru sistemul de rent a car din Bucuresti si Otopeni ( tinand cont de cererea foarte mare pentru serviciul de inchirieri masini si de faptul ca nu foarte multe persoane detin un card de credit ). Cat este garantia la inchirierea unei Fiat 500, veti afla citind mai departe articolul…

Daca tot am facut introducerea, haideti sa continuam cu date mult mai clare.

Diferenta de pret in serviciul de rent a car Fiat 500 intre Bucuresti si Otopeni

Pretul de inchiriere al masinii Fiat 500 in orasul Bucuresti

De la compania Alana Rent, masina Fiat 500 poate fi inchiriata din Calea Bucurestilor 291B. Pretul pentru a inchiria aceasta masina in orasul Bucuresti difera in functie de numarul de zile. Astfel, vom enumera in lista de mai jos, pretul de inchiriere auto pentru autovehiculul Fiat 500, in functie de 5 perioade:

 • Rent a car Bucuresti Fiat 500 pentru 1-3 zile – 24 euro
 • Rent a car Bucuresti Fiat 500 pentru 4-7 zile – 18 euro
 • Rent a car Bucuresti Fiat 500 pentru 8-15 zile – 16 euro
 • Rent a car Bucuresti Fiat 500 pentru 16-30 zile – 14 euro
 • Rent a car Bucuresti Fiat 500 peste 30 de zile – 12 euro

Lista de mai sus este disponibila doar pentru inchirierea masinii din orasul Bucuresti.

Pretul de inchiriere al masinii Fiat 500 in orasul Otopeni

Mai sus pretul am enumerat preturile din serviciul de rent a car in orasul Bucuresti ( la compania AlanaRent ). Acum va punem pe mai departe posibilitatea de a inchiria masina Fiat 500 in orasul Otopeni. Se observa foarte clar o diferenta de pret intre cele doua orase.

 • Rent a car Otopeni Fiat 500 pentru 1-3 zile – 23 euro
 • Rent a car Otopeni Fiat 500 pentru 4-7 zile – 17 euro
 • Rent a car Otopeni Fiat 500 pentru 8-15 zile – 15 euro
 • Rent a car Otopeni Fiat 500 pentru 16-30 zile – 13 euro
 • Rent a car Otopeni Fiat 500 peste 30 de zile – 11 euro

Diferenta de pret pentru serviciul de rent a car intre cele doua orase

Pentru orice firma de rent a car si nu numai, vom regasi in pret costurile, taxele, amortizarea si profitul firmei.

Dupa cum ati putut observa in listele de mai sus pretul de inchiriere al masinii Fiat 500 din Bucuresti este cu un euro in plus fata de cel din Otopeni.

De ce este pretul mai ridicat in Bucuresti fata de cel din Otopeni?

Conteaza foarte mult zona in care se afla flota unei companii de inchirieri auto. In cazul firmei Alana Rent, sediul si flota sunt aproape de aeroportul Henri-Coanda. Acest fapt va insemna ca livrarea masinii catre client se va face mult mai usor si fara costuri suplimentare in Otopeni.

Dupa cum am afirmat si mai sus, in pretul de inchiriere va trebui sa se regaseasca costurile de inchiriere. In cazul nostru, costul folosit pentru combustibil pentru a transporta masina in orasul Bucuresti va fi regasit in pretul de rent a car al masinii Fiat 500.

Pentru a livra masina in orasul Bucuresti, se va percepe un cost suplimentar de un euro pentru transportul acesteia pana in capitala. Aceasta taxa se aplica atat pentru inchirierea masinii Fiat 500, cat si pentru orice alt autovehicul din flota Alana Rent a car.

Alana Rent a decis sa puna la dispozitie preturile de rent a car pentru masina Fiat 500. Tarifele listate mai sus sunt pentru orasele Bucuresti si Otopeni si sunt afisate pentru a avea o imagine cat mai transparenta. In acest mod puteti vizualiza diferenta de tarifare intre cele doua orase. Preturile sunt numai pentru perioada septembrie – inceputul lunii decembrie.

Cum se inchiriaza masina Fiat 500 fara garantie si card de credit si ce inseamna mai exact?

Sisteme de inchirieri masini cu garantie in Bucuresti si Otopeni pentru Fiat 500

Inainte de a spune cum poate fi aplicat sisemul de rent a car Fiat 500 fara garantia auto, va trebui sa spunem ce inseamna acest element.

Orice masina poate fi inchiriata in momentul de fata, cu sau fara garantia auto. Aceasta reprezinta o suma ce se adauga la suma de inchiriere a masinii, ce va fi returnata la sfarsitul perioadei de rent. Practic, este o suma de bani blocata si returnata, numai daca masina ( in acest caz Fiat 500 ) a fost returnata in aceleasi conditii. Autovehiculul nu va trebui sa prezinte la returnare avarii sau alte defectiuni.

In cazul in care masina este returnata cu probleme tehnice, acestea vor trebui rezolvate de compania care a inchiriat autovehiculul. Garantia auto va fi retinuta total sau partial, numai in situatia in chiriasul masinii a produs aceste defectiuni. Pentru orasele Bucuresti si Otopeni, garantia auto in regimul de inchrieri masini, poate fi intre 3 si 15% din valoarea masinii.

In orasul Bucuresti, vom gasi si asa zisi tepari ai sistemului de inchirieri masini. Acestia vor obliga clientul sa apeleze la varianta de asigurare zilnica, renuntand la garantia auto care este extrem de mare. Vom discuta despre acest subiect in articolele viitoare si vom dezbate mai multe elemente ce stau la baza sa.

Alana Rent aduce in lista flotei de rent a car, posibilitatea de inchiria Fiat 500 fara garantie.

Cat este garantia auto pentru Fiat 500 la firma AlanaRent?

Garantia auto pentru inchirierea masinii Fiat 500 este de 300 euro. Acelasi tarif se va aplica atat pentru orasul Bucuresti cat si pentru Otopeni.

Rent a car Fiat 500 prin asigurare zilnica ( fara garantie auto )

In momentul de fata putem spune ca sistemul de rent a car cu garantie poate incurca clientul atunci cand doreste inchirierea masinii pentru cateva zile.

Daca dumneavoastra vreti sa inchiriati masina Fiat 500 din Bucuresti pentru doar 5 zile, atunci veti avea pretul de rent de 24 de euro pe zi. Garantia perceputa pentru serviciul de inchiriere auto va fi de 300 de euro. Suma totala pe care o veti plati va fi de 420 de euro, cu returnare de 300 de euro la sfarsitul inchirierii.

Aceasta alegere poate fi de foarte multe ori un dezavantaj, deoarece blocati o suma foarte mare pentru o perioada foarte scurta de inchiriere. De aceea, va trebui sa existe o optiune pentru aceasta varianta…

Astfel, apare asigurarea zilnica. Asigurarea zilnica este o suma atribuita pe fiecare zi de inchiriere. Aceasta este platita de catre client si nu va fi returnata la sfarsitul inchirierii. Vom aplica acelasi exemplu pentru serviciul de rent a car Bucuresti la inchirierea masinii Fiat 500 prin asigurare zilnica.

Pretul pentru asigurarea zilnica la Fiat 500 este de 9 euro pe ziua inchiriata. In situatia in care ati inchiriat autovehiculul prin acest sistem de inchiriere, veti avea un cost suplimentar de 45 euro. In acest caz garantia auto va redusa la zero.

Acest fapt va insemna ca in momentul in care veti apela la serviciul de inchirieri auto Bucuresti si veti inchiria masina Fiat 500 prin asigurarea zilnica veti avea de platit 185 euro.

Cand este util sistemul de inchirieri auto cu asigurare zilnica?

Sa presupunem ca sunteti din Bucuresti si ramaneti fara masina o perioada.

Foarte multi oameni apeleaza in aceste conditii la inchirierea unei masini. Fiind din Bucuresti, veti apela la o companie de rent a car din orasul Bucuresti sau din apropierea capitalei.

Fiind o masina practica, veti apela la inchirierea autovehiculului Fiat 500. Deoarece veti inchiria masina pentru o perioada de cateva zile, nu vreti sa vi se retina o suma foarte mare ( cum este cazul garantiei auto ). Astfel, veti dori sa inchiriati autovehiculul cu asigurarea zilnica.

Apeland la aceasta varianta se va percepe 9 euro pe fiecare zi inchiriata, ceea ce va fi mult mai convenabil.

Inchirieri auto Fiat 500 fara card de credit Bucuresti Otopeni

In momentul de fata inchirierea unei masini prin cardul de credit poate incurca clientul din Bucuresti. Nu foarte multe persoane detin un card de credit care sa permita plata inchirierii. Stim ca in vestul Europei posibilitatea de a inchiria un autovehicul fara cardul de credit este imposibila.

Dar din pacate suntem in Romania, iar in proportie de 85% din locuitorii acestei tari nu detin un card de credit. In Bucuresti, din fericire procentul este putin mai scazut, dar nu se compara cu orase din vestul Europei, unde peste 50% din locuitori au si folosesc un card de credit.

Fiat 500 este una dintre cele mai inchiriate masini din orasul Bucuresti, din 2004 pana in prezent. Si cu toate acestea, numarul de inchirieri ar fi fost mult mai mare daca nu ar fi existat cardul de credit.

In anul 2008 inchirierea masinilor, se realiza doar pe baza cardului de credit in Bucuresti. Deoarece nu foarte multi clienti aveau acest tip de card bancar in posesie, clientii erau atat de debusolati incat paraseau serviciul de inchirieri auto. Treptat, firmele de rent a car din Bucuresti si Otopeni au decis sa renunte la acest serviciu si cu toate acestea…

Cu toate acestea inca mai exista printre noi. Este prezent in continuare pe piata de rent a car din Bucuresti si Otopeni. Sunt firme de inchirieri auto care nu se pot desparti de el si este considerata in cazul lor singura modalitate de plata.

Dar cum avem zicala, „Nu poti invata un caine batran, trucuri noi.”, nu putem face decat sa asteptam ca valul firmelor noi de inchirieri auto sa il depaseasca pe cel vechi. In acest fel, putem spune ca vechile metehne vor fi inlocuite.

Diferentele tarifare pentru inchirieri auto la Fiat 500 in functie de sezon in Bucuresti si Otopeni

Sezoanele de rent a car din Bucuresti sunt in perioada verii si in perioada sarbatorilor de Pasti si de iarna. Ce inseamna sezon de rent a car?

Piata de inchirieri masini din Bucuresti nu este tot timpul bogata in clienti. Sezonul de rent a car este perioada anului in care cererea pentru serviciul in sine este atat de mare incat oferta nu va putea sa acopere.

De aceea preturile de inchirieri auto din tara si in special cele din Bucuresti, vor creste destul de mult. Acest fenomen se intampla de fiecare data cand cererea depaseste oferta ( este o normalitate economica ).

Cu cat creste pretul masinii Fiat 500 in perioadele sezoniere de rent a car?

Deoarece nu putem sa facem un calcul, decat pe ceea ce stim si cunoastem. Vom enumera preturile pentru orasele Bucuresti si Otopeni. Iar daca aceasta pagina este destinata strict pentru masina Fiat 500, vom lista doar tarifele pentru aceasta masina.

 • 10 ianuarie – 15 martie – Pretul de inchiriere auto Fiat 500 in Bucuresti si Otopeni va fi de 25 euro/zi
 • 16 martie – 3 mai – Pretul de inchiriere auto Fiat 500 in Bucuresti si Otopeni va fi de 26 euro/zi
 • 4 mai – 10 iunie – Pretul de inchiriere auto Fiat 500 in Bucuresti si Otopeni va fi de 27 euro/zi
 • 11 iunie – 05 septembrie – Pretul de inchiriere auto Fiat 500 in Bucuresti si Otopeni va fi de 36 euro/zi
 • 06 septembrie – 10 decembrie – Pretul de inchiriere auto Fiat 500 in Bucuresti si Otopeni va fi de 24 euro/zi
 • 11 decembrie – 9 ianuarie – Pretul de inchiriere auto Fiat 500 in Bucuresti si Otopeni va fi de 28 euro/zi

Acest raport este realizat doar pentru masina Fiat 500 si este raportat doar la preturile din Bucuresti si Otopeni. Diferenta dintre Alana Rent si alte companii de inchirieri auto poate fi de + (-) 5 euro. De ce difera preturile pentru inchirierea masinii Fiat 500?

Vom dezbate in articolele urmatoare.

Putem observa cu adevarat o diferenta intre preturile din prima perioada si cea din a patra perioada. Astfel, in perioada verii preturile vor creste cu 50% fata perioada lunii februarie. De asemeni, putem observa ca cele mai scazute tarife sunt in perioada lunii octombrie – noiembrie, unde pretul de inchiriere este de 24 euro pe zi.

Speram ca raportul acestor tarife sa faca o imagine mai clara in randul clientilor de rent a car din tara. Pentru a vedea toate masinile din flota AlanaRent puteti intra aici. Pe aceasta pagina puteti vedea preturile pe fiecare masina in parte.

Apreciem extrem de mult ca ati ramas cu noi pana la final si promitem sa va tinem la curent cu noi informatii din domeniu.

Va multumim inca o data!

5/5

Los coches que tienen son nuevos,los precios muy aceptables ,están ahí a cualquier hora y el servicio que te ofrece el personal muy bueno. Te recogen del aeropuerto, te llevan a sus instalaciones y te hacen el contrato,las fotos del coche ( por si hay algún daño ) y en 10′ ya puedes seguir tu camino .
Los chicos que atienden son todos majisimos.


5/5

De 6 ani inchiriezi numai de la Alana. Sunteti mununati ! Datorita voua am avut mereu concedii linistite. De ce recomand Alana? Simplu ! Sunt profesionisti,seriosi,personal dragut care te asteapta cu zambetul pe buze. Cel mai important:Masini perfecte pentru un concediu perfect ! Recomand Alana !