Cum procedezi atunci cand vrei sa inchiriezi o masina?

Sunt multe situatii in care o masina de inchiriat este solutia cea mai buna: in cazul unei excursii cu familia, in care si bunicii, si nasii, de exemplu, vor sa-ti fie alaturi intr-o plimbare prin tara. Sau atunci cand trebuie sa pleci intr-o calatorie de afaceri si nu dispui de un autoturism adecvat, iar firma nu-ti aloca unul. Si exemplele pot continua…Oricare ar fi nevoile si preferintele tale, la noi gasesti tot ce ai nevoie. Nu trebuie decat sa ne contactezi, iar colegii nostri iti vor sta la dispozitie cu toata amabilitatea, oferindu-ti informatiile de care ai nevoie referitoare la serviciile noastre de inchirieri auto Bucuresti ieftin.

Iata tot ce ai de facut in cazul in care te decizi sa inchiriezi o masina:

Parcurge cu atentie ofertele de pe site-ul nostru!

Pe site-ul nostru am notat toate informatiile care iti pot fi de ajutor: oferte, servicii, conditii, acte necesare pentru inchiriere. Am vrut ca in acest fel sa-ti fim cat mai mult de ajutor si sa facilitam intreg procesul. Citeste tot ce te intereseaza, iar in acest mod iti poti face o idee despre modul ce si cum iti putem oferi!

Vezi de ce parc auto dispunem!

In functie de scopul pentru care ai nevoie de o masina, avem cel putin un autoturism care sa se potriveasca. Daca apelezi la serviciul nostru de inchirieri auto Bucuresti ieftin, iti putem pune la dispozitie un autoturism Dacia Logan sau un Volkswagen Polo, de exemplu. In schimb, daca esti interesat de un model mai scump, iti putem aloca un Land Rover Discovery. Si in cazul in care te-ai obisnuit sa conduci o masina cu transmisie automata sau daca preferi clasica varianta a transmisiei manuale vei avea de unde alege.

Cere o oferta!

Colegii nostri sunt disponibili in fiecare ora din zi si din noapte sa preia apelul sau mailul tau, in care ne soliciti o oferta. In functie de nevoile si de preferintele pe care le ai, in cel mai scurt timp vei primi o oferta de pret si vei fi mai aproape de masina pe care o doresti.

Vino sa ne iei masina!

Indiferent ca ai nevoie sa inchiriezi o masina pentru transferul de la aeroport (serviciul nostru rent a car Otopeni) sau ca o vrei pentru alte regiuni din tara, dupa ce ai stabilit toate detaliile cu colegii nostri si ai semnat contractul, poti pleca la volanul masinii noastre. Te asiguram ca masina va fi perfect curata, atat la interior, cat si la exterior si ca vei avea plinul de combustibil asigurat.

Este foarte simplu, nu-i asa? Apeland la noi, vei avea garantia unor autoturisme noi, produse dupa 2017, la un pret avantajos, fara costuri ascunse. In plus, procesul este unul gandit in asa fel incat sa fie rapid si sigur pentru toti clientii.

Pentru serviciile de inchirieri auto Bucuresti ieftin ne gasesti in Otopeni, langa aeroportul Henri Coanda, intr-o zona care are iesire la Drumul National 1. De asemenea, iti stam la dispozitie oricand la numarul de telefon +40 733 52 52 62 sau in celelalte locatii ale noastre din tara.