Alana Rent a Car – tipuri de servicii

A închiria o maşină reprezintă o soluţie atunci când nu deţii un autovehicul şi ai nevoie să te deplasezi prin oraş sau să călătoreşti. Dacă nu eşti încă la curent cu tipurile noastre de servicii, abonamente sau oferte, aruncă un ochi peste acest articol ca să descoperi ce ţi se potriveşte cel mai bine. Dacă eşti încă sceptic în privinţa serviciului de inchirieri auto Bacau pentru că ai auzit că e prea scump sau că există nişte taxe ascunse, ar fi bine să citeşti şi acest articol, în care am demontat unele dintre cele mai cunoscute mituri privind rent a car Bacau fara garantie şi am explicat pe scurt, de ce nu sunt adevărate.

Pentru început vrem să precizăm că serviciile noastre pot fi personalizate în funcţie de necesităţile tale, pentru că ne dorim să ai o experienţă de neuitat.

De ce ar trebui să alegi Alana Rent a Car? Pentru că oferim servicii de încredere atât pe termen scurt cât şi lung cu sau fără garanţie, la preţuri corecte. Suntem şi profesionişti şi prietenoşi, iar preţurile pornesc de la 8 euro/zi.

Primul pas spre a închiria o maşină este să îţi alegi autovehiculul care să corespundă întocmai nevoilor tale. Flota noastră de maşini este diversă, autoturismele sunt noi, fabricate după 2017 şi le poti vedea aici. Alege-o pe cea care îţi place, în funcţie de numărul de persoane, spaţiu de depozitare al bagajelor sau transmisie. Preţurile diferă şi ele în funcţie de maşină, de numărul de zile pentru care închiriezi maşina, precum şi în funcţie de modalitatea de plată. Dacă rezervi online ai o reducere de 10%, iar dacă plăteşti cu cardul beneficiezi de o reducere suplimentară. Sună tentant, nu-i aşa?

După ce ţi-ai ales maşina şi ai selectat perioada pentru care vei folosi serviciul de inchirieri auto Bacau, nu-ţi rămâne decât să selectezi serviciile adiţionale de care vrei să beneficiezi. Dacă doreşti ca maşina să aibă sistem de navigaţie, scaun Isofix, pentru copil sau Booster, sau dacă vrei lanţuri pentru zăpadă, nu trebuie decât să ne spui şi rezolvăm imediat.

Trebuie să ştii că pentru serviciul de rent a car Bacau fara garantie, indiferent de maşină, vom percepe o garanţie, care va fi restituită la final, dar care poate fi redusă la 0 dacă plăteşti o taxă denumită pachet protecţie. Cam asta-i tot!

Nu uita că la Alana Rent a Car beneficiezi de:

  • Rezervare flexibilă
  • Modificare sau anulare gratuită oricând
  • Kilometri nelimitaţi
  • Fără taxe ascunse
  • Fără taxe predare maşină în afara orelor de program
  • Doar maşini după 2017

Cererile se fac atât pe site alanarent.ro cât şi la telefon +40 733 52 52 62. Îţi stăm la dispoziţie în continuare să ajungi oriunde ai nevoie.