De unde poţi închiria o maşină Alana Rent?

Dacă nu utilizați o mașină în mod regulat, s-ar putea să vă întrebați dacă ar trebui să închiriați o mașină atunci când aveți nevoie de una sau să cumpărați o mașină proprie. Dacă sunteți din Timișoara, de exemplu, și aveți nevoie să ajungeți ocazional în Capitală pentru întâlniri de business sau să mergeți de 2-3 ori pe an undeva în concediu, atunci varianta de închiriere poate fi mult mai rentabilă decât investiția în cumpărarea unei mașini noi. Alana Rent a Car oferă servicii de rent a car Timisoara fara garantie și dispune de închiriere în toate orașele importante ale țării.

Alana Rent a Car s-a născut din dorința de a practica servicii de rent a car Timisoara ieftin de încredere, la prețuri corecte. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a închiria autoturismul mult dorit în cele mai diverse locuri din România. Mașina va fi livrată în oricare dintre locaţiile noastre la prețuri ce pornesc de la 8 euro/zi. Dacă alegeți să rezervați online aveți o reducere de 10%, iar dacă plătiți cu cardul beneficiați de o reducere suplimentară.

Ne puteţi găsi în Bucureşti, Bacău, Iaşi, Cluj, Timişoara, Braşov, Constanţa, Sibiu, Târgu Mureş, Craiova şi Aeroportul Otopeni cu o flotă de peste 100 de mașini noi, fabricate după 2017. Mașinile sunt de diverse mărci și modele și pot fi alese în funcție de nevoi și preferințe. Acestea diferă în funcție de numărul de persoane, transmisie sau spații de depozitare și pot fi închiriate fără taxe ascunse și fără garanție. Tot pentru clienții noștri am creat posibilitatea de a personaliza serviciile în funcție de necesitățile dumneavoastră pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Dacă dorești ca mașina ta să aibă navigație, scaun Isofix,  pentru copil sau Booster, nu trebuie decât să ne spui și rezolvăm rapid.

Nu uitați că oferim în continuare:

  • servicii de rent a car Timisoara ieftin pe termen scurt şi lung;
  • închirieri maşini pentru 24h cu tarif fix şi posibilitatea de retur în alt oraş;

Pentru că ne dorim să vă oferim tot ce e mai bun, vă reamintim că la Alana Rent a Car beneficiați în continuare de:

  • Rezervare flexibilă
  • Modificare sau anulare gratuită oricând
  • Kilometri nelimitaţi
  • Fără taxe ascunse
  • Fără taxe predare maşină în afara orelor de program
  • Doar maşini după 2017

Cererile de rent a car Timisoara fara garantie se fac atât pe site alanarent.ro cât şi la telefon +40 733 52 52 62. Vă stăm la dispoziţie în continuare pentru a ajunge oriunde aveți nevoie în siguranță.