+40 733 52 52 62
  • Română
  • English
  • Germana
  • Spaniola
  • Italiana


Feel the Joy. Preturi Full-Inclusive

Salveaza pana la 35% Pay Now Rates

Contact Alana Rent a Car

SC Alana Team Srl

j23/863/2013

RO31378961

Otopeni Str Garofitelor Nr 4 Jud ilfov

Deoarece am deschis un nou punct de lucru in Timisoara, va punem la dispozitie noi informatii de rent a car din acest oras.

Recenzii contact alana rent a car
5/5

De un an sant clienta lor fixa..baietii sant foarte amabili.daca ai o problema te rezolva imediat..masinile sant foarte bune..costul nu mi se pare mare…ceea ce e foarte bine ca la ei se poate inchiria fara carte de credit,pentru mine e super.recomand cu mare drag aceasta companie..mult succes05

5/5

Incomparabil�!Multumesc Alana Team!Calitate-pret super ok! Voi reveni cu mare drag si am sa recomand cu mare placere.Super multumita de calitatea serviciilor.Best experience ever!

5/5

Am închiriat un Fiat 500 pentru 3 zile si am fost total mulțumiți de serviciile oferite de Alana Rent A Car. Seriozitate , amabilitate si disponibilitate. Recomandam cu mare drag 🙂

5/5

Foarte buna calitate a serviciilor ! Personalul este bine pregatit in domeniu,niciodata nu am avut vreo defectiune a masinii !!Tin sa precizez ca inchiriez masini de aici de aproximativ doi ani .Apreciez si recomand cu incredere serviciile Alana Car ! Ii multumesc in special domnului Visan Adrian!

5/5

Recomand cu drag! Profesionalism, punctualitate, amabilitate si masini in stare perfecta! Servicii de nota 10+!!!