Spune-ne ce zodie esti ca sa iti spunem ce masina ti se potriveste

Rent a car Timisoara | Inchirieri auto Timisoara

Vrei sa inchiriezi o masina, dar nu te-ai hotarat la un anumit model? Vrei sa stii ce masina ti se potriveste din portofoliul Alana rent a car Timisoara? Daca ti se pare o decizie grea, iti propunem o altfel de abordare. Spune-ne ce zodie esti, iar noi vom gasi modelul de masina perfect pentru tine.

1, 2, 3 si… START! Sa incepem!

  • Zodii de apa: Rac, Scorpion, Pesti

Cei care fac parte din categoria zodiilor de apa sunt considerati sensibilii zodiacului, intrucat sunt extrem de receptivi la sentimente si emotii, adora arta si calatoriile si sunt dornici de noi experiente.

Astfel ca, pentru o vizita la muzeu sau o calatorie spontana in weekend alaturi de prieteni, poti sa inchiriezi un Volkswagen Polo, o masina practica de genul unui Volkswagen Golf VII sau Jetta Automat.

  • Zodii de aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Zodiile de aer sunt echilibrate, adora sa se exprime si sa actioneze. Cei din aceasta categorie sunt ingeniosi, calculati si ordonati si gasesc solutii pentru orice problema.

Voua cu siguranta v-ar sta bine intr-o Skoda Rapid, Opel Insignia Automat sau Opel Astra Automat, care sa va inspire in luarea celor mai bune decizii.

  • Zodii de pamant: Fecioara, Taur, Capricorn

Se spune ca cei din categoria zodiilor de pamant sunt extrem de muncitori, perfectionisti si rationali. Pentru ei nu exista nu pot si isi dedica tot timpul pentru a-si indeplini obiectivele.

In ceea ce va priveste, sugestiile noastre de masini sunt Ford Focus sau Ford Focus automat, care sa va duca cu un pas mai aproape spre indeplinirea viselor. Totodata, motorul puternic si confortul cu siguranta s-ar potrivi de minune cu personalitatea voastra.

  • Zodii de foc: Leu, Sagetator, Berbec

Pe zodiile de foc ii caracterizeaza cuvantul actiune. Ei sunt ambitiosii zodiacului si sunt mereu acolo sa lupte pentru tot ceea ce isi propun.

Voua va recomandam un Land Rover, o masina gata de actiune, ce emana eleganta si putere, exact ca voi.

Speram ca ti-a placut articolul de azi si ca am facut predictii bune, in functie de zodiac. Nu uita ca cererile de rent a car Timisoara se fac atat pe site alanarent.ro cat si la telefon +40 733 52 52 62.

Iti stam mereu la dispozitie cu servicii de inchirieri auto Timisoara, pentru a ajunge oriunde ai nevoie, totul in deplina siguranta.