Afla ce masina ti se potriveste in functie de culoarea preferata

Culorile care iti plac pot spune multe lucruri despre tine si personalitatea ta. 😊  In articolul de astazi vrem sa iti propunem un altfel de joc. Ne spui ce nuanta preferi din cele enumerate si iti sugeram ce masina din flota rent a car Bacau ti s-ar potrivi in functie de ce semnifica fiecare dintre culori.

Alege una dintre cele de mai jos, citeste caracteristicile si vezi ce masina ti se potriveste!

  • Alb

Desi se incadreaza in categoria non-culorilor, albul este destul de prezent in cadrul flotei noastre de masini. Se spune ca cei care prefera masinile albe se adapteaza usor la schimbari, sunt energici, mereu pe fuga, atenti la detalii si au o energie pozitiva. Albul inseamna si puritate, da senzatia de curatenie si luminozitate. Pe timp de vara, e aliatul perfect.

Daca esti fan alb si vrei sa apelezi la serviciile de inchirieri auto Bacau, cu siguranta ti s-ar potrivi un Volkswagen Polo datorita faptului ca e compacta si rapida sau o masina practica de genul unui Volkswagen Golf VII sau Jetta Automat. Totodata, daca ai in plan o excursie cu familia sau o vacanta cu cativa prieteni, cu siguranta v-ar sta bine intr-o Dacia Lodgy 7 PAX pentru ca ofera siguranta si conditii bune pentru calatorit sau intr-o masina precum Renault Traffic 9 PAX.

 

  • Negru

Tot in categoria non-culorilor se afla si negrul. Cei care il adora sunt persoane orientate spre mediul de business si aspira la pozitii inalte de conducere, stiu cum sa se faca remarcati si sunt extrem de atenti la detalii. Optimiste, curajoase, intelepte si energice, aceste persoane aspira la mai mult si muncesc mult pentru a-si atinge obiectivele si a-si indeplini visurile.

Daca ar fi sa ne rezumam la trei cuvinte, negru cu siguranta ar fi despre succes, putere si eleganta.

Pentru voi, o masina ca Ford Focus sau un Ford Focus automat, sunt cu siguranta pe masura! Amandoua au un motor puternic, sunt elegante, confortabile si numai bune de condus.

 

  • Gri

In ceea ce priveste gri si cei care aleg aceasta culoare se poate spune ca sunt persoane empatice, calme, deschise, extrem de muncitoare, care pun mare accent pe confort. Griul semnifica si siguranta, dragoste si familie. Masinile noastre gri nu doar ca iti vor oferi o experienta demna de neuitat, dar te vor duce in siguranta acolo unde ai nevoie. Skoda Rapid, Open Insignia Automat, Land Rover Discovery 5 se numara printre sugestiile noastre!

 

  • Bleumarin

Bleumarin este pentru persoanele independente, extrem de muncitoare si ambitioase, ce aspira la functii inalte, care adora sa ia decizii si sa ofere sfaturi. Pentru voi, Opel Astra Automat este recomandarea perfecta. Ofera confort, spatiu mare de depozitare, motor puternic si are o gramada de avantaje, pe care te lasam sa le descoperi singur.

 

  • Maro

Maro este culoarea celor care sunt dornici sa invete si sa citeasca cat mai mult, curiosi si exploratori; incurajeaza creativitatea si ne ajuta sa ne gasim inspiratia descoperind lucruri noi. Totodata, maro este considerata si culoarea pamantului, ce inspira incredere, maturitate si putere.

Pe exploratori vrem sa ii provocam, asa ca le sugeram sa descopere singuri ce le pica la Lucky Car. 😊  Daca totusi nu se simt norocosi in ziua respectiva, le recomandam o Dacia Logan, o alegere simpla, cu care nu vor da gres.

Speram ca ti-a placut articolul de azi si ca ti-am facut recomandari bune. Nu uita ca cererile de rent a car Bacau se fac atat pe site alanarent.ro cat si la telefon +40 733 52 52 62.

Iti stam mereu la dispozitie cu servicii de inchirieri auto Bacau, pentru a ajunge oriunde ai nevoie, totul in deplina siguranta.