Alana Rent a Car aniverseaza 10 ani!

Alana Rent s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de incredere la preturile corecte, iar anul acesta implineste 10 ani de activitate. Din 2013, Alana Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti de calitate, pe termen lung si pe termen scurt, fiind recunoscuta in piata locala drept un furnizor de incredere si siguranta pentru clientii sai.

De-a lungul celor 10 ani de activitate, Alana Rent a Car a reusit sa se remarce prin promptitudine, flexibilitate si adaptabilitate la nevoile clientilor sai. Astfel, a castigat increderea unui numar mare de persoane care au ales sa apeleze la serviciile noastre de rent a car Bucuresti.

In cadrul aniversarii de 10 ani, echipa Alana Rent a Car doreste sa le multumeasca clientilor sai pentru increderea acordata de-a lungul timpului, prin organizarea unor oferte si promotii speciale. Astfel, daca faceti o rezervare pana in data de 31 martie 2023, puteti beneficia de preturi speciale pentru urmatoarele modele de masini:

    • Dacia Duster model nou 2022 la tariful de doar 25 euro/zi full casco fara garantie.
    • Toyota Proace 9 locuri model nou 2022 la tariful de doar 50 euro/zi full casco fara garantie.

Rezervarile se pot face doar telefonic sau pe Whatsapp la numarul de telefon +40752148804.

Aniversarea de 10 ani a Alana Rent a Car reprezinta un moment important nu doar pentru echipa noastra, ci si pentru clienti. Aceasta aniversare demonstreaza ca Alana Rent a Car este o companie de inchirieri auto in Bucuresti solida si stabila, care continua sa isi dezvolte si sa isi perfectioneze serviciile, in vederea satisfacerii nevoilor clientilor sai. Ne innoim permanent flota de masini pentru a va putea bucura de cele mai bune conditii si de cea mai sigura experienta. Suntem si profesionisti si prietenosi si mereu disponbili cu informatii si asistenta. Nu in ultimul rand, ne gasiti aproape de Aeroportul International Henri Coanda.

Va multumim pentru incredere si va asiguram ca nu veti regreta daca alegeti in continuare serviciile de rent a car Bucuresti de la Alana Rent a Car.