5 super avantaje atunci cand inchiriezi o masina la Alana Rent a Car

Iti doresti sa pleci intr-o vacanta pe care sa ti-o amintesti cu drag peste ani si ani? Vrei sa scapi de grija propriului autoturism? Cel mai probabil, inchirierea unei masini din cadrul unei companii de incredere poate fi solutia potrivita la care sa apelezi. Serviciul de rent a car este o procedura care iti poate oferi o serie generoasa de beneficii, mai ales atunci cand devii client fidel, iar firma respectiva te recompenseaza. Asa ca nu mai sta pe ganduri si vino la Alana Rent pentru a-ti procura masina favorita!Serviciile de inchirieri auto din Bucuresti de la aeroport sunt disponibile pentru toata lumea, romani sau straini, care vor sa descopere frumusetile Romaniei fara sa duca grija propriei masini.

5 motive sa apelezi la serviciul de inchirieri auto aeroport

Costuri accesibile

  • Stim ca esti intotdeauna in cautarea serviciilor care au cel mai bun raport calitate-pret! Astfel, la Alana Rent ai ocazia de a beneficia de costuri accesibile pentru masinile inchiriate, pentru a te bucura de o experienta de-a dreptul placuta. Serviciile de inchirieri auto din aeroport Otopeni stau oricand la dispozitia ta, pentru a avea posibilitatea sa te plimbi oriunde iti doresti in tara si pentru a-ti etala abilitatile de soferie.

Inchirieri auto aeroport fara taxe aditionale

E adevarat ca nimanui nu-i plac taxele suplimentare, dar, cu toate acestea, exista o multime de companii de inchirieri auto care le aplica. Vestea buna este ca la Alana Rent nu trebuie sa platesti nici pentru curatarea autoturismului. De exemplu, nu vei fi nevoit sa onorezi costurile de curatare in momentul in care nu returnezi masina spalata. Noi ne ocupam de tot, pentru ca tu sa te bucuri de toata experienta in sine, fara alte responsabilitati.

Scapa de grija taxelor de drum

Multe firme specializatate in domeniul inchirierilor auto nu asigura pentru autoturismele puse la dispozitie si taxa de drum. Astfel, clientii sunt nevoiti sa achite rovinieta in momentul in care calatoresc dintr-un oras in altul. Vestea buna este noi nu iti solicitam niciun cost pentru achitarea taxelor de drum.

Plimba-te oricat de mult doresti

La Alana Rent nu ai nicio limita minima sau maxima de kilometri pe care sa o respecti. Poti sa parcurgi oricat de multi kilometri ai nevoie, fiind de-a dreptul util cand iti doresti sa calatoresti, sa explorezi mai multe orase. Exista o multime de obiective turistice care nu sunt amplasate la distante apropiate unul de celalalt, fiind, astfel, nevoie de multi kilometri disponibili.

Fara taxe de aeroport

In comparatie cu alte companii de inchiriere auto, daca ajungi la aeroport pentru a-ti prelua masina, nu este necesar sa platesti nicio taxa sau vreun cost ascuns. Nu ne dorim sa te sufocam cu o multime de taxe, ci vrem sa te bucuri de o experienta placuta de condus.

In concluzie, Alana Rent iti ofera toate conditiile de care ai nevoie pentru a-ti inchiria orice masina iti doresti, fara sa ai responsabilitati pe umeri cu privire la diverse costuri, de care ne ocupam chiar noi. Daca te-ai hotarat sa apelezi la serviciile noastre de rent a car, ne poti apela la numarul de telefon: +40733525262.