Dacia Logan una dintre cele mai inchiriate masini

Dacia Logan este una dintre cele mai inchiriate masini

Care sunt cele mai inchiriate modele de Dacia Logan din tara

Cu totii cunoastem marca Dacia Logan. Stim ca este o masina destul de intalnita in Romania si nu numai. In Italia, Dacia Logan este una dintre cele mai respectate marci auto produse in Balcani. Este un autovehicul ce se pliaza foarte bine sistemului de rent a car din Romania, fiind o masina foarte ieftina pentru inchirieri.

Cele mai inchiriate modele de Dacia Logan, sunt SL Plus si Laureate. Deoarece difera calitatea dintre cele doua autovehicule, vom observa ca vor avea pretul de inchiriere diferit. Daca SL Plus poate fi inchiriat de la 18 euro pe zi, atunci Laureate poate fi inchiriat de 22 euro pe zi.

Totusi, pretul dintre cele doua autovehicule difera cu 1100 de euro la achizitionare. Daca Sl Plus poate fi achizitionat la 7980 de euro, atunci Prestige poate fi cumparat la 9070 de euro. Desi Alana Rent a car Bucuresti, nu pune la dispozitie nici una din cele doua modele spre inchiriere, avem acum sansa de a aduce in fata modelul Prestige.

Vedeti mai multe detalii despre cum se inchiriaza masina Dacia Logan in orasul Bucuresti, dar pana atunci…

Aceasta este masina pe care firma noastra o pune spre inchiriere in punctul de lucru de rent a car din Bucuresti. Pretul de rent a car pus la dispozitie de Alana este 18 euro pe ziua de inchiriere.

Pentru a vedea toate modelele de Dacia Logan puteti intra aici.

Cat de ofertanta este piata pentru inchirierea masinii Dacia Logan?

Dacia Logan poate fi inchiriata din orice colt al Romaniei. Aceasta masina a fost pana in acest moment inlocuirea Daciei 1310 pe teritoriul Romaniei. Este un autovehicul care cu toate accesoriile posibile va fi destul de accesibil de achizitionat.

Deoarece masina este destul de ieftina la achizitionare, va fi foarte mic pretul de inchiriere. Sistemul de rent a car din Romania a acceptat aceasta masina pe piata de inchirieri auto. Clientii de rent a car considera ca este un autovehicul destul de bun dupa raportul calitate-pret. Masina este considerata ca fiind un autovehicul destul de fiabil si sigur, iar pretul este destul de mic comparativ cu ceea ce ofera.

Deoarece a crescut cererea pentru aceasta masina, a fost nevoie de cresterea numarului de autovehicule puse la inchiriat. De aceea, din anul 2011 pana in prezent, numarul masinilor din aceasta marca s-au inmultit drastic.

Astfel, in prezent Dacia Logan poate fi inchiriata din orice locatie din Romania. Mai mult decat atat, aceasta masina se afla pe stocul fiecarui comerciant de inchirieri auto.

Acum, AlanaRent a pus la dispozitie posibilitatea de a inchiria Dacia Logan in orasul Timisoara de la 20 de euro pe zi.

Unde gasim aceasta masina la Alana Rent a car?

In prezent, acest autovehicul poate fi gasit la sediul nostru de rent a car din Bucuresti aproape de aeoroportul Otopeni. Putem livra autovehiculul oriunde in tara. Deasemeni, putem ridica aceasta masina de oriunde din Romania.

Deoarece ne-am extins activitatea in ultimul timp, acum avem posibilitatea de a oferi mai mult de 5 masini din acest model.

In prezent AlanaRent a extins activitatea de inchirieri masini in orasul Timisoara. In orasul Timisoara avem in prezent 4 autovehicule, ce sunt puse la dispozitia clientilor.

Daca doriti mai multe detalii despre pretul pentru inchiriere al masinii Dacia Logan la AlanaRent.

Ce date tehnice are masina Dacia Logan?

Dacia Logan este un autovehicul pus la punct de catre firma Renault. Masina este pusa la dispozitie cu 5 locuri, iar viteza maxima pe care o poate avea acest autovehicul este de 170 km/ora.

Volumul minim al portbagajului este de 573 de litri, iar volumul maxim poate ajunge la 1518 litri. Lungimea masinii este de 3.9 metri, iar latimea este de 1.7 metri. De asemeni motorul este amplasat pe partea din fata transversal, iar tipul turbinei este de tipul turbo compresor.

Distributia Daciei Logan este de tipul DOHC, iar pozitionarea cilindrilor se realizeaza in linie. Tipul de virare al masinii se realizeaza prin cremaliere, iar diametrul cercului de virare este 10.82 m. Consumul pentru urban 5.8 litri, iar extra-urban va fi de 4.3 litri.

Decamdata cam atat despre aceasta masina. Vom incheia articolul cu faptul ca este masina cu cea mai mare istorie pe teritoriul Romaniei.