Cat costa Skoda Octavia pentru inchiriere?

Cat costa Skoda Octavia pentru a fi inchiriata?

Skoda Octavia – o masina de inchiriat pentru intalnirile office

Skoda Octavia poate face parte in momentul de fata din categoria masinelor elegante. Aceasta masina poate fi inchiriata pentru stilul business sau casual. Este un autovehicul ce se pliaza destul de bine pe intalnirile office. Este o masina care poate fi inchiriata cu un pret destul de mic, dar si cu un pret pe masura. Totul depinde de modelul pus pentru inchiriat si de anul de fabricatie. Dar cu toate acestea, haideti sa intram mai mult in detaliile acestui subiect.

Cu toate ca acest autovehicul nu se incadreaza in gama masinilor de lux, acest lucru nu va insemna ca nu va puteti prezenta la evenimente din aceasta categorie.

Acest autovehicul este folosit foarte des pentru intalnirile intre corporatii. Mai mult decat atat, comparand pretul de inchiriere cu alte masini de pe piata de rent a car din Bucuresti, vom afla ca este mult mai mic fata de ceea ce ne asteptam.

Skoda Octavia poate fi adaptata sistemului de rent a car pentru drumurile lungi din tara. Astfel, daca veti avea drumuri destul de mari de facut, aceasta masina vine cu o fiabilitate destul de buna. Cum spune si site-ul Skoda Octavia, „aceasta masina este cu adevarat muzica pentru ochi„.

Care este pretul de inchiriere al unei Skoda Octavia?

Skoda Octavia poate fi inchiriata incepand de la 23 de euro pe zi.

Vedeti mai multe detalii despre cum se inchiriaza masina Skoda Octavia in orasul Bucuresti, dar pana atunci…

Cum stim, deja din alte articole de pe site-ul alanarent.ro, pretul poate varia in functie de numarul de zile pentru inchiriere. Astfel, masina poate fi inchiriata cu 23 de euro pe zi pentru o perioada de peste 30 de zile.

De asemeni, pentru o perioada mai mica de 30 zile, pretul de rent a car pe zi va scade. Mai exact intre 15 si 30 de zile de lucratoare pretul va fi de 33 de euro pe ziua de inchiriere. Cum am spus si in alte articole, pretul de inchiriere scade o data cu cresterea numarului de zile folosite pentru inchiriat.

Astfel, in cazul exemplului nostru din acest articol – Skoda Octavia -, pretul pe ziua de inchiriere poate ajunge la 52 de euro pe zi. Desigur, preturile respective pot varia.

Pentru ca a fi cat mai corecti fata de piata, am folosit doar preturile de pe site-ul alanarent.ro. Aici masinile sunt fabricate dupa anul 2017. Noi ca si firma de rent a car punem foarte mare pret pe siguranta masinii si mai ales pe siguranta dumneavoastra.

Acum AlanaRent va ofera posibilitatea de a inchiria aceasta masina cu o reducere de 10% in orasul Timisoara. Deci apelati la varianta de rent a car Timisoara pentru Skoda Octavia.

Este Skoda Octavia o masina de familie?

Fiind o masina incapatoare si totusi eleganta, putem observa in spatiul public ca poate fi adaptata pentru familie. Skoda Octavia are 5 locuri, iar capacitatea portbagajului este de 1500 de litri.

Daca mai devreme am afirmat ca este o masina ideala pentru drumurile lungi, putem spune ca poate fi folosita si pentru drumurile si calatoriile in familie. Viteza maxima atinsa de acest autoturism este de 270 kilometri cu 90 de kilometri in plus fata de un Fiat 500.

Fiind totusi o masina destul de mare, dar totusi spatioasa, va avea consumul de combustibil cu cateva procente mai mare fata restul autovehiculelor. Pentru urban acest autoturism va avea consumul de 8.3 la suta, iar pentru extra-urban, consumul va fi de 6 la suta.

De ce este mai mare pretul de inchiriere la Skoda Octavia fata de alte masini?

In primul rand, pretul de inchiriere al masinii Skoda Octavia poate diferi in functie de mai multe situatii. Chiar si la AlanaRent pretul de inchiriere poate diferi in functie de fiecare oras.

Spre exemplu: In orasul Timisoara pretul de inchiriere al masinii Skoda Octavia va fi mult mai mic fata de orasul Bucuresti. De asemeni, acest pret poate diferi si in functie de fiecare firma in parte. Pe langa aceasta situatie, va conta foarte mult daca masina va fi mult mai noua si daca costurile de intretinere vor fi mult mai mari.

Pretul de inchiriere este mai mare fata de anumite categorii de autovehicule. Spre exemplu: Daca la Dacia Logan, pretul de inchiriere este de 18 euro pe zi, la Skoda Octavia pretul va fi de 23 de euro pe zi.

Pretul de achizitie al acestei masini va fi mult mai mare fata de o masina obisnuita. Astfel, pretul de inchiriere va deveni prin urmare mai ridicat.

Pretul de achizitie al unei Skoda Octavia, model nou va fi de peste 21000 de euro. Mai mult decat atat… Bugetul de intretinere al acestei masini va fi mult mai ridicat fata de alte autovehicule.

In momentul de fata firma Skoda ofera timp de 5 ani perioada de garantie. Cu toate acestea asigurarea pentru acest model va fi destul de ridicat. Astfel, putem intelege ca sunt destul de multe costuri pentru a intretine acest autovehicul. Deocamdata cam atat despre aceasta masina. Va multumim si va mai asteptam pentru a afla informatii despre alte autovehicule.