+40 733 52 52 62
  • Română
  • English
  • Germana
  • Spaniola
  • Italiana


Feel the Joy. Preturi Full-Inclusive

Salveaza pana la 35% Pay Now Rates

Rent a Car Bucuresti

Iti oferim cele mai corecte servicii de Rent a Car Bucuresti.

Apropierea noastra fata de clienti ne aduce mai aproape de tine.

Rent a Car Bucuresti Alana Rent

Noi suntem compania de Rent a car Bucuresti situata vis-a-vis de Aeroportul International Henri Coanda.
De-a lungul timpului ne-am format o clientela recurenta si, astfel, am devenit partenerii de incredere ai multor oameni. Cu aceasta ocazie va propunem si celelalte locatii de inchirieri auto ale firmei AlanaRent.

Ce spun clientii nostri internationali
5/5

Am inchiriat o masina de la sediul lor din Otopeni acum doua luni. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

5/5

Foarte tare echipa de inchirieri masini. Una dintre cele mai bune din Bucuresiti. Si, credeti-ma ca am incercat multe firme de rent a car din capitala. Recomand!

5/5

La fel si noi suntem o firma de inchirieri auto. Colaboram cu ei de peste 4 ani. Ii recomandam cu mare drag!

5/5

Colaboram cu Alana Rent a car Otopeni de mai bine de 4 ani. Recomandam cu drag!

5/5

Am apelat la serviciile lor luna trecuta. Serviciile au fost destul de bune. Bravo!

5/5

Reservamos a través de su web y confirmaron inmediatamente por teléfono. Recogida y entrega sin sorpresas y muy buena comunicación. Cogimos un seguro que encarecía un poco el alquiler pero evitaba el depósito. Experiencia perfecta y el coche nuevo y muy limpio. Recomendable!

5/5

Puntualità e servizio eccellente, ottimo il rapporto qualità/prezzo. sono disponibili veramente 24 ore su 24.

5/5

I have just used these guys during my holiday in Romania. Although I could not find any reviews in English I decided to try them and it paid off! No credit card needed. I left them 300 euros deposit in cash and received the very same notes upon return. They do not have a regular online booking system and it all happened through the email. No probs at all. 100 percent genuine guys!

Alana Rent: Our Online Booking System is ready to take your bookings in now! Thank you!

5/5
I got very good service, the car was brought to my hotel and I got a good explanation about the car operation. I turned the car back near the airport and Alana representative drove us to the airport.
5/5

In urma cu ceva timp am inchiriat un golf din otopeni si am fost foarte multumit! Preturi super accesibile, recomand tuturor! Salutari domnului Paul!

Alana Rent a Car

12 – 15 Eur/zi

Calea Bucureștilor 291B, Otopeni 075100, Romania, 44.5723364 – 26.0695535

Sfaturi privind Rent a Car Bucuresti

Cu totii am intalnit pe anumite site-uri oferte la masini de multe ori sub 10 euro/zi sau chiar sub 5 euro/zi. Daca faceti rezervarea, cel mai important este verificati firma de rent a car inainte de a plati inchirierea masinii in orasul Bucuresti.
Va prezentam cinci motive pentru care, atunci cand intalniti preturi foarte mici pe internet de rent pe internet, trebuie sa aveti foarte multa grija:

  1. De obicei cand intalniti un pret neobisnuit de mic acesta vine cu costuri ascunse de mai multe tipuri (anvelope iarna, taxe de livrare noaptea, taxa de livrare aeroport etc).
  2. Un pret foarte mic vine de obicei cu o garantie foarte mare – minim 900 euro. La returul masinii agentii vor incasa orice zgarietura oricat de mica pentru a compensa tariful mic oferit initial.
  3. Firmele ce ofera tarife foarte mici solicita card de credit obligatoriu, de multe ori nu mentioneaza asta pe site pentru a refuza sa dea masina clientului chiar daca aceasta este deja platita. Aceste firme nu accepta carduri de debit si nici plati cash.
  4. Chiar daca in momentul rezervarii obtineti un tarif foarte mic veti fi obligati sa luati Asigurari suplimentare la momentul ridicarii masinii, Asigurari ce sunt mai scumpe decat inchirierea in sine.
  5. De multe ori un tarif neobisnuit de mic vine cu riscul de a primi o masina neconforma nici tehnic nici visual. Probabil o masina veche ce nu isi are locul intr-o flota de rent a car.

Mai nou, firma noastra, AlanaRent a deschis un nou punct de lucru de inchirieri auto in orasul Timisoara. Pentru mai multe detalii legate de inchirierile in orasul Timisoara puteti suna la numarul de telefon: 0799 753 256.

De asemeni pentru inchirieri auto fara card de credit in Timisoara puteti intra aici.

Dar sa revenim totusi la subiect…

Va recomandam sa inchiriati de la o companie ce isi afiseaza tarifele corect direct pe site avand astfel garantia ca la momentul ridicarii masinii nu va asteapta surprize.
La Alana Rent a Car tariful obtinut prin intermediul site-ului sau cu ajutorul agentilor nostri este intodeauna final si nu sufera niciodata modificari in nici un fel de situatie.

logo din compania AlanaRent

Most honest Rent a Car