Sfaturi privind Rent a Car Bucuresti

Ai nevoie de o masina pentru deplasare? Inchiriind o masina iti poate oferi flexibilitatea de care ai nevoie, iar in unele parti ale lumii poate fi singura metoda de deplasare. Cu toate acestea, inchirierea unei masini poate crea si probleme neasteptate – precum evitarea contractarii unei asigurari pentru cazuri nefericite. Afla in continuare cum recomandam noi sa abordezi Rent a Car-ul Bucuresti si sa economisesti bani per total:

Rent a car Bucuresti AlanaRent.ro – masina ideala la pretul ideal

Masina ideala pentru tine o poti alege in functie de necesitati:

  1. Daca te vei deplasa mult prin oras, este bine sa alegi o masina cu cutie automata.
  2. Cunosti imprejurimile? Vei avea nevoie de GPS?
  3. Ai multe bagaje? Baby on board? Poate un model sedan ti s-ar potrivi mai bine.
  4. Orasul este de obicei aglomerat, iar o Asigurare CASCO te poate feri de multe batai de cap.

Vei gasi multe firme mari, internationale, in jurul Bucurestiului, insa companiile locale pot oferi preturi mai bune si atentie sporita fata de client.

Daca esti angajatul unei companii care inchiriaza masini in mod recurent, negociaza o oferta B2B (Business to Business). Preturile pot scadea considerabil.

Citeste Termenii si Conditiile

Mereu este bine sa verifici ca termenii si conditiile afisate online reflecta realitatea contractului pe care il semnezi.

Business-ul de rent a car Bucuresti are clauze variate de la companie la companie, motiv pentru care este bine sa ii citesti pentru ca ei reflecta onestitatea unei companii. Poti citi termenii si conditiile Alana Rent a Car Bucuresti online.

Costurile adevarate ale inchirierii

Ai grija: costurile pot deveni umflate de taxe, comisioane aeroportuare sau clauze ascunse in contract. Uneori poti plati si dublul pretului afisat la rezervarea online.

Noi, la Alana Rent a Car Bucuresti, exprimam preturile finale si exacte, negociate in urma serviciilor de care aveti nevoie.
Nefiind situati in Aeroport, noi nu percepem comisioana aeroportuare. Intotdeauna veti stii cat aveti de platit in momentul confirmarii rezervarii.

Puteti afla oricand mai multe despre costurile ascunse din serviciile de rent a car.

Alana Rent a Car BucurestiNoi iti propunem sa arunci un ochi peste ofertele noastre de Rent a Car si sa fii impacat cu gandul, intrucat noi nu percepem costuri ascunse.
Vezi parerile clientilor nostri din Facebook sau din Google

 

 

* actualizat in aprilie 2018