Inchirieri auto Bucuresti fara garantie Fiat 500 ( oferta anul 2018 )

Aflati ce inseamna mai exact serviciul de inchirieri auto Bucuresti fara garantie cu masina Fiat 500?

Serviciul destinat modulului de inchirieri auto Bucuresti – Fiat 500 fara garantie cu toate informatiile ascunse de companiile de inchirieri auto. Inchirieri auto fara garantie in orasul Bucuresti, cu informatii intradevar utile ( preturi si informatii ).

De ce am realizat acest articol?

Acest articol este destinat in primul rand clientului de inchirieri auto.

Informatiile ce urmeaza au fost postate cu scopul de a va feri de firmele de rent a car care folosesc incorect de termenul de „garantie auto” ( si il folosesc doar pentru a pacali clienti ). Acest tip de companii se gasesc cel mai des pe piata de inhirieri auto din Bucuresti. Cum se comporta aceste firme de rent a car si cum opereaza acestea veti afla citind mai departe paragrafele de mai jos.

Asa ca „Read On”… Dar inainte de toate sa afla ce inseamna mai exact o garantie auto.

Ce inseamna o garantie auto si care este tariful pentru Fiat 500 in orasul Bucuresti?

inchirieri-auto-bucuresti-fara-garantie-fiat-500-oferta-anul-2018

Pretul obisnuit de inchiriere al masinii Fiat 500 in Bucuresti de 24 de euro pe ziua de rent. Acest tarif este disponibil in perioada de toamna unde pretul de rent este cel mai scazut. Pentru a afla mai multe detalii despre tarifele de rent a car pentru masina Volswagen Polo in Bucuresti intrati aici.

Deoarece, am aplicat garantia auto la masina Fiat 500, vom incerca sa discutam in primul rand despre aceasta masina. De asemeni vom aplica in exemplele ce urmeaza garantia auto la masina Fiat 500. Garantia auto a aparut pe piata de inchirieri auto in Bucuresti in anul 2002.

Aceasta a aparut o data cu implementarea sistemului de rent a car in capitala Romaniei. A fost nevoie ca la inchirierea unei masini sa se retina o suma de bani, pentru a sti ca „cel care a inchiriat masina se va intoarce cu ea intreaga”.

Astfel, garantia a reprezentat si reprezinta in continuarea o suma pe care clientul o preda firmei la inceputul inchirierii. Aceasta suma va fi restituita in momentul in care acesta va aduce masina fara nici o avarie.

In situatia in care vor exista defectiuni tehnice ale masinii ( nerealizate de catre client ), atunci costurile de reparatie vor fi acoperite de firma de rent a car.

In ultimii ani, in capitala Romaniei, Bucuresti, garantia din sistemul de rent a car a fost inlocuita de asigurarea zilnica. Pentru Fiat 500 garantia auto pleaca de la pretul de 300 de euro pe inchiriere. Cititi mai departe articolul, pentru a afla mai multe detalii despre garantia auto pentru masina Fiat 500.

Cat la suta se va retine din garantia masinii Fiat 500 la o firma de inchirieri auto Bucuresti?

Informatiile analizate de catre firma noastra de rent a car din Bucuresti AlanaRent pe masina Fiat 500, au ca si sursa doar firmele de inchirieri auto din capitala. Cum am spus si mai sus, tariful normal de garantie auto la masina Fiat 500 este de 300 de euro in orasul Bucuresti.

Cu toate acestea, garantia auto poate avea procentul intre 3 si 20% din valoarea masinii. In orasul Bucuresti preturile sunt cu mult mai piperate decat in restul tarii. Astfel, la inchirierea unei masini din afara capitalei veti afla ca pretul poate scade cu un anumit procent.

Cum am spus si mai sus, exemplul nostru are la baza firmele de inchirieri auto din orasul Bucuresti. Masina pe care vom desfasura exemplul este Fiat 500.

Cum si cat se va retine din garantie, veti afla citind mai departe informatiile din paragrafele urmatoare.

La un accident minor, unde a fost realizata o simpla zgarietura, din garantia auto se va retine 100 de euro. Acesta va reprezenta costul si deranjul pentru a repara autovehiculul Fiat 500.

De asemeni, tot pentru aceeasi masina, daca va fi spart un far sau va fi rupta o oglinda, atunci se vor retine 200 de euro. De asemeni, daca masina Fiat 500 va fi adusa cu bara indoita, atunci se va retine intreaga suma din garantie.

Toate aceste sume enumerate mai sus difera de la o firma la alta. Ceea ce am listat este modalitatea corecta de a se retine garantia auto in orasul Bucuresti in serviciul de rent a car.

Desigur, mai este si situatia de exceptie, in momentul in care este dauna totala… Iar atunci va trebui achitata valoarea totala a masinii.

Toate aceste informatii sunt realizate doar pe studiul firmelor de inchirieri auto din orasul Bucuresti. In afara capitalei preturile vor fi cu 10% mai mici. Nivelul de preturi este raportat la anul 2018 si este realizat pe cele mai mari brand-uri de inchirieri auto, prin masina Fiat 500.

Cu cat difera pretul garantiei auto de la o firma de inchirieri masini la alta in orasul Bucuresti?

Firmele ce ofera intradevar transparenta in serviciile de inchirieri auto vor avea + sau – 100 de euro. La brand-urile cunoscute din Bucuresti, Fiat 500 va avea garantia auto de 400 de euro.

De asemeni, nu vom putea justifica totalmente de ce la o companie de inchirieri masini este pretul mai mare si la cealalta mai mica. Dar, cu toate acestea ne putem baza pe anumite informatii.

La o companie de inchirieri auto mai mare se plateste de foarte multe ori brand-ul. Mai mult de atat, firmele care au peste 40 de masini in flota, tind sa actualizeze flota foarte des.

Actualizarea flotei de masini, va duce la posibilitatea de a avea masini mai noi, ce pot oferi o mai mare siguranta clientului.

De asemeni, in Bucuresti, autovehiculul Fiat 500 poate fi inchiriat cu garantia auto de 200 de euro. In aceasta situatie veti gasi masini ce au vechime de peste 8 ani.

Masina Fiat 500 poate avea aceasta garantie ( chiar si in orasul Bucuresti ), doar in situatia in care este foarte veche. Ca si firma de rent a car nu vom recomanda niciodata inchirierea acestei masini, deoarece nu prezinta minimul de siguranta necesara.

Un astfel de autovehicul are destul rulaj astfel incat sa nu mai prezinte incredere. Considerand ca am terminat totusi cu tarifele garantiei auto pentru masina Fiat 500 in Bucuresti, haideti sa trecem mai departe…

Sa trecem la elemente cu adevarat dure pentru serviciul de inchirieri masini din Bucuresti.

Preturi false la inchirierea masinii Fiat 500 la firmele de rent a car din Bucuresti?

Cum se comporta garantia auto in rent a car-ul din Bucuresti, atunci cand nu exista transparenta?

Deoarece pana in acest moment am acumulat foarte multe informatii din domeniu, avem posibilitatea de a face o analiza cat mai subiectiva. Cunoastem piata de rent a car din orasul Bucuresti si stim cu adevarat care sunt lacunele acestui domeniu.

In momentul de fata pe piata din capitala veti gasi firme de inchirieri auto care sa atraga clientii cu preturi extrem de mici.

Aceste preturi sunt reale doar la suprafata. Dar pentru a explica mai bine va trebui sa oferim un exemplu.

Sa spunem ca aterizati pe aeroportul din Henri-Coanda. Astfel, veti avea nevoie sa inchiriati o masina. Din lista de firme afisata pe Google, veti alege pe cea care pune la dispozitie cele mai mici tarife.

Alegeti din flota de masini, autovehiculul Fiat 500. Veti gasi aceasta la masina la pretul de 17 euro pe zi. Pana in acest moment nu stiti daca este sau nu garantie auto pentru inchirierea acestui autovehicul.

Ajungeti la sediul firmei de inchirieri auto din Bucuresti si semnati contractul de rent a car. Dupa semnarea contractului veti afla ca veti avea de platit o garantie auto de 2500 de euro, insemnand 20% din valoarea masinii Fiat 500.

Nu mai aveti cum sa mai dati inapoi o data ce ati semnat contractul si va trebui sa vi se retina garantia.

Dar, dintr-odata agentul ce s-a tocmit cu dumneavoastra pana acum va prezinta o portita legala. Va spune ca puteti inchiria autovehiculul Fiat 500 si nu veti mai plati garantia auto, doar daca apelati pentru varianta de asigurare zilnica.

Asigurarea zilnica ( am explicat si in alte articole mai detaliat ce inseamna ) este inlocuirea garantiei auto. Ea se va plati pe fiecare zi de inchiriere. Astfel, aflati ca acest tip de rent va permite pe mai departe sa inchiriati autovehiculul.

Legat de acest exemplu, veti afla ca asigurarea zilnica este 21 euro pe ziua de inchiriere. Iar, astfel dintr-odata pretul masinii creste de la 17 euro pe zi la 38 de euro pe ziua inchiriata.

Comparativ cu pretul pietei de inchirieri auto din Bucuresti, veti afla ca pretul de rent a car pentru Fiat 500 a crescut cu 20% fata de pretul obisnuit. Daca sunteti pacalit sau nu, aici dumneavoastra veti decide.

Care este numarul firmelor de acest gen pe piata din Bucuresti si cum ma pot feri de aceste firme?

Din pacate numarul lor este extraordiar de mare. Majoritatea firmelor de rent a car din aceasta categorie sunt intalnite cel mai des in Bucuresti sau in apropierea aeroportului Henri-Coanda.

Pentru a va feri de aceste companii va trebui sa acceptati pretul real. De foarte multe ori va trebui sa calculati dumneavoastra pentru a intelege care este cu adevarat pretul de inchiriat al unei masini.

Stim ca nu intra in aria dumneavoastra de responsabilitati. Dar, pentru a va feri de astfel de firme sunteti nevoit sa o faceti.

In cazul masinii Fiat 500, va putem oferi un hint. Ganditi-va ca pentru a inchiria masina Fiat 500 o firma va avea costul asigurarii zilnice de 1300 Ron pe an. Mai mult de atat se adauga pretul sediului aflat in chirie. Daca firma este din Bucuresti, atunci pretul va sari de 2000 euro pe luna.

Pe langa aceste costuri vor exista si salariatii, unde un simplu angajat va avea salariul de cel putin de 3000 de Ron. Sa nu uitam de taxe, TVA, amortizari si revizii ale masinii. Si daca calculam mai practic, vom afla ca toate aceste cheltuieli cresc cu 50%, cu cat ne apropiem mai mult de orasul Bucuresti. Aaaah, si sa nu uitam in cele din urma promovarea, pentru a face firma de inchirieri auto cat mai vizibila.

Deocamdata cam atat pentru seriviciul de rent a car fara garantie aplicat pentru masina Fiat 500 in orasul Bucuresti. Va multumiti ca ati ajuns cu noi atat de departe si va mai asteptam cu alte articole interesante din partea noastra.

5/5

Închiriez mașini de aproape doi ani, nu am absolut nimic de spus împotriva lor, decât că sunt niște profesioniști👌